Adanalı Ülkücülerden Davutoğlu'na Türklük Ayarı
Haber Detayı
22 Ocak 2021 - Cuma 15:07 Bu haber 4705 kez okundu
 
Adanalı Ülkücülerden Davutoğlu'na Türklük Ayarı
Adanalı Ülkücüler, MHP Lideri Bahçeli'yi hedef alan Ahmet Davutoğlu'na sert tepki gösterdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adanalı Ülkücülerden Davutoğlu'na Türklük Ayarı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türk Dünyasına yönelik izlediği politikaları eleştirme hadsizliğine düşen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na tepki gösteren MHP Adana İl Teşkilatı ve Adana Ülkü Ocakları, sosyal medya üzerinden Ahmet Davutoğlu'na sert cevaplar verdiler.

 

AHMET DAVUTOĞLU NE DEDİ?

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bahçeli’nin Türk dünyasına yaptığı ne var? Koyduğu bir taş, döktüğü bir ter, döktüğü bir göz yaşı mı var? Doğu Türkistan’daki zulme sessiz kalanlar bize kalkıp Milliyetçilik dersi veremez!'' dedi.

 

MHP ADANA VE ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN AHMET DAVUTOĞLU'NA SERT TEPKİ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Bre bereketsiz, Suriye faturası senin eserin. Türk ismini hazmedemezsin, Türkistan dersin. Barzaniye selam çakarsın, Clinton'un parmağına koşarsın, Adamım diye ortaya çıkarsın. Haddini bil, çok pisledin, çabuk sil. Emanet ceketle adam olunmuyor bilesin.'' dedi.

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, ''Bahçeli'ye bunu sormak sana düşmez ama yine de söyleyim. Bahçeli'nin Turan Ülküsü   senin ise Kobani fedailigin var . Her şey ortada. FETÖ ve HDPKK nın ortağı.'' dedi.

 

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, ''Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'ye Türklüğe hizmet etme konusunda laf söyleme densizliğine düşen Ahmet Davutoğlu, önce kendisinin Serok Ahmet'liğine bakmalıdır. Serok Ahmet'in Başbakanlık yaptığı dönemi de şimdiki halini de iyi biliriz. Hiç bir Ülkücünün Serok Ahmet'ten alacağı Türklük ve Milliyetçilik dersi yoktur. Hadi başka kapıya!'' dedi.

 

MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Neslihan Gök, ''Hiçbir şey senin dedenin türbesini alıp kaçtığın gerçeğini değiştiremez.'' dedi. 

 

Tufanbeyli Belediye Başkan Adayı Kazım Karaşoğlu, ''Bereket, cesaret, samimiyet, vefa, güven; Bu ceket gibi sana bol gelir... Devlet Beye laf söylemek ise boyunu aşar içinde kaybolursun. Elinden tuttular Başbakan yaptılar. Sonrada Haydar Aliyev'in dedigi gibi govdular. Vefasız, güvenilmez birisin. Dogu Türkistan senin neyine, Kobani'deki ypg pkk'nın alnından öp. Mevzu fitne fücurluk olsun işte.'' dedi.

 

Seyhan Ülkü Ocakları Başkanı Mert Arıoğlu, ''Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli sana milliyetçiliğinin ve devlet adamlığının sadakasını verse yine taşıyamaz altında ezilirsin. Tunceli’de aldığın dersi unutma, gerekirse 81 il de aynı dersi tekrar alırsın sayın terörist sevici!'' dedi.

 

Ceyhan Ülkü Ocakları Başkanı Burak Türker, ''Senin milliyetçilik dersine hayatın boyunca ihtiyacın olmamış ki azıcık öğrenesin serok Ahmet! Sen Türk kelimesinden korkarken Lider Devlet Bahçeli, Doğu Türkistanlı kardeşlerimizleydi! Karabağ, Türkmeneli, Mavi Vatan, Kapalı Maraş, Libya meselelerinde üç maymunu oynuyorsun Ahmet! Doğu Türkistan sana mı kaldı? Yoksa sadece ağababaların dürttü diye mi aklına geliyor!'' dedi.

 

Karaisalı Ülkü Ocakları Başkanı Kenan Küçük, ''Sen yurt dışındaki tek Türk toprağı olan Süleyman Şah türbesini oradan oraya taşırken, Şimdi Türkmen diyarı olan Halebin Afrin'in Türkmen dağının temimatı Devlet beydir Stratejik çukur serok Ahmet. Serok Ahmet Sen kobaniye ağlarken Yavuz Sultan Selimin emaneti olan Türkmen Dağındaki Türkmen'e Devlet bey Ülkücüler sahip çıkmıştı. Bu gün suriyede kan varsa kardeş kardeşi kesiyorsa Aylan bebekler soğuk sularda boğuluyorsa binlerce mazlum evinden yurdundan uzakta göçmen hayatı yaşıyorsa bunun en büyük musabbibi bu stratejik çukur Davutoğlu'dur. '' dedi.

 

Yumurtalık Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Tatlısoy, ''Siz doğu Türkistan'ın yolunu bilmezken Bilge Liderimiz sayın Devlet Bahçeli Başbakan Yardımcısı iken soydaşlarımızı ziyaret edip sıkıntılarını gidermiştir.'' dedi.

 

Karataş Ülkü Ocakları Başkanı Aykut Kocakaplan, ''Sayın Dr. Devlet Bahçeli kadar ilkeli, edepli, ferasetli, vefalı ve Milliyetçi olmak sana da nasip olur inşallah.'' dedi.

 

Sarıçam Ülkü Ocakları Başkanı Seyfettin Gündoğdu, ''Bir tarafta ömrünü Türk Dünyasına adamış Bilge Lider Devlet Bahçeli, Bir tarafta konuştuğunu sanan Barzani ile kolkola gezen Serok Ahmet. Bire densiz, Bire kendini bilmez Başka kapıya küçük enişte.'' dedi.

 

Çukurova Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Alyaprak, ''Liderimizin önce ülkem ve milletim fikriyatının değişmez sürekliliği sen ve senin gibi ipleri başkalarının elinde olanların herzaman önünde duracak ve sizin gibilerin bu ülke için asıl yapmaya çalıştığı hainliklere engel olacak serok ahmet.'' dedi.

 

Adana Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Fatih Sönmezler, ''Liderimiz Devlet Bahçeli, Türk Dünyasının Bilge Lideridir. Laf söz etmek kimsenin Haddine değildir. Herkes Kendi söylemine baksın.'' dedi.

 

Adana Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Fuat Soylu, ''Sen Süleyman Şah türbesini taşırken Lider yeniden Türk topraklarına katılan Şuşa'ya okul yapılması talimatı veriyor. Geçmişte yapılanları unuttuğunu düşünerek sana en güncel örneği vermek istedim.'' dedi.

 

Adana Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Berkan Canlı, ''Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli doğru söylemiş; vatanımızı ve milletimizi 'deli' gibi seviyoruz.'' dedi.

 

Adana Ülkü Ocakları Basın Yayın Sorumlusu Şener Bolat, ''Devlet adamı olmak için önce adam olmak gerekir. Siz kendiniz Ecdadımızın mezarının taşınmasını bizzat emretmediniz mi. O yüzden gelip burada millete oyun oynamayın. Önce kendinizin yaptığı hataları kabul edin. Başka yerlerden gelen emirlerle sataşmayı bırakın.'' dedi.

 

 Adana Ülkü Ocakları Ortaöğretim Başkan Yardımcısı Saltuk Buğra Daldı, ''Serok Ahmet büyüdünde devlet büyüklerine mi laf yetiştiriyorsun hadi oradan.'' dedi.

 

 Yüreğir Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Mesut Çığır, ''Doğu Türkistan’ın haritada Yeri bilmeyen serok Ahmet liderime laf  söylemeye senin çapın yetmez hadi başka kapıya.'' dedi.

 

Ceyhan Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Emre Kanat, ''Biz Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in dününe şahidiz, bugününe müteşekkiriz, yarınına talibiz! Oynanan her oyunu bozacak, çıkarılan her fitneyi bozguna uğratacağız! Adriyatikten Çin Seddine kadar senin gece rüyanda göremeyeceğin yerlerde Devlet Bey’in imzası vardır!'' dedi.

 

Seyhan Ülkü Ocakları'ndan Orhan Mert, ''Serok Ahmet sen maziyi çabuk unutuyorsun senin başbakanlık döneminde yaptıklarını bu millet unutmadı.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adanalı Ülkücüler, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Tarihi ayar, Türklük dersi, Milliyetçilik dersi, MHP Adana, Adana Ülkü Ocakları
Yorumlar
Haber Yazılımı