MHP'li Avcı Feke ve Kozan Ziyaretinde Net Mesaj Verdi
Haber Detayı
22 Ocak 2021 - Cuma 20:34 Bu haber 2891 kez okundu
 
MHP'li Avcı Feke ve Kozan Ziyaretinde Net Mesaj Verdi
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Feke ve Kozan İlçelerine yaptığı ziyaretlerde önemli açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı Feke ve Kozan Ziyaretinde Net Mesaj Verdi

İl Divan Kurulu Üyeleriyle birlikte Feke ve Kozan İlçelerine giderek, Teşkilatları, resmi kurumları  ve esnafları ziyaret eden MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, gündeme dair konularda yaptığı açıklamalarda, darp girişimleri sonrası muhalefetin MHP'yi hedef almasının tesadüf olmadığını belirterek, Türkiye'nin üst aklın emriyle hareket eden muhalefet tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını söyledi.

 

BAŞKAN AVCI'DAN FEKE VE KOZAN ZİYARETİ

 

İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Zorba, Burhan Kızıl, Mahir Şafak, Saim Azmaz, İl Sekreteri Ahmet Kurtgöz ve İl Sekreter Yardımcısı Mahmut Çakıcı ile birlikte Feke ve Kozan İlçelerine giden MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir'e, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel'e ve MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı’ya ziyaretlerde bulundu. Feke Kaymakamı Vahit Yılmaz'a, Feke Emniyet Amiri Nermin Tercan Çubuk'a da nezaket ziyareti gerçekleştiren Avcı, ilçe gezisinde esnafın ve çarşıda alışveriş yapan vatandaşların hâl ve hatırlarını sordu.

 

DARP GİRİŞİMLERİ SONRASI MUHALEFETİN MHP'Yİ HEDEF ALMASI TESADÜFİ DEĞİLDİR

 

İlçe ziyaretlerinde gündeme diar konularda açıklamalar yapan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Bir taraftan kriz tüccarlığı yapan, erken seçim isteyen ve Cumhur İttifakı'nın bozulması için iftira ile fitne silahıyla saldıran sözde muhalefet, bazı kişilere yapılan darp girişimleri üzerinden de eş zamanlı olarak Milliyetçi Hareket'i ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'yi hedef alıyor; bunlar tesadüf değildir." dedi.

 

TÜRKİYE ÜST AKLIN EMRİYLE HAREKET EDEN MUHALEFET TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Türkiye, üst aklın emriyle hareket eden, 'İstikrar yerine kriz, kaos olsun, Cumhur İttifakı bozulsun, hükümet düşsün de ne olursa olsun' diyen, gaflet, dalalet ve ihanet arasında hareket eden yıkıcı bir muhalefetin tehdit ve tehlikesiyle karşı karşıya bulunuyor. Teröristlere açık destek verirken yüzleri bile kızarmayan zihniyetin tüm temsilcileri, ilgisiz üç kişinin darp edilmesini bahane ederek hayasızca MHP ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye saldırıyor, hakaretler ediyor. Ömrünü Türk Milletine adamış liderimize, Türk Milleti için binlerce şehit vermiş Hareketimize iftira atmak, hakaret etmek alçaklıktır, aziz milletimize saygısızlık ve vefasızlıktır." dedi.

 

MİLLETİMİZİN SAĞDUYUSU KİRLİ OYUNU BOZACAKTIR

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı "İnsan hakları, hukuk ve demokrasi hassasiyeti olan hiç kimse teröristlere omuz vermez, başka ülkelerden iktidar dilenmez, kriz umuduyla yatıp kalkmaz. Bu ülkede dili, inancı farklı nice vatandaşımız bile böyle bir zillete düşmedi. Aziz milletimizin feraseti, sağduyusu bu kirli oyunu bozacaktır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin liderliğinde Ülkücü-Milliyetçi Hareket her türlü ihanete ve husumete karşı mücadeleye ve milli iradeyi üstün tutmaya devam edecektir." dedi. 

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana, Bünyamin Avcı, Fikret Çilingir, Ahmet Sel, Nihat Atlı, ilçe ziya
Yorumlar
Haber Yazılımı