MHP'li Sözlü Muhaliflerin Esas Hedefini Açıkladı
Haber Detayı
21 Ocak 2021 - Perşembe 21:46 Bu haber 6608 kez okundu
 
MHP'li Sözlü Muhaliflerin Esas Hedefini Açıkladı
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Ülkü Ocakları'nı hedef alanların esas hedef kitlesini açıkladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü Muhaliflerin Esas Hedefini Açıkladı

Son günlerde MHP ve Ülkü Ocakları'nı hedef alan muhaliflerin Ülkü Ocakları'nın kapatılmasına yönelik taleplerinin perde arkasını değerlendiren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, muhaliflerin esas dertlerinin Lider Bahçeli'nin emriyle hareket edip MHP'de olan Ülkücüler ile olduğunu söyledi.

 

SÖZDE ÜLKÜCÜLER ZATEN MUHALİFLER İLE BERABER

 

Ülkü Ocakları'nın kapatılmasını isteyen muhaliflerin esas hedefinin; Başbuğ Alparslan Türkeş'in ''Ülkücü MHP'de olur'' öğretisi doğrultusunda Lider Devlet Bahçeli'nin yönetimindeki MHP'de siyaset yapan Ülkücüler olduğuna dikkat çeken MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları kapatılmalıymış. Bunu söyleyenler, aslında geniş anlamda Ülkücü'leri kastetmiyorlar. MHP'ye yani Devlet Bahçeli'nin liderliğine tabi olanlara düşmanlar. Yoksa sözde Ülkücüler ile onlar zaten beraberler. Ayrıca, tilkinin 40 rüyası olurmuş 40'ı da tavuk üstüne imiş. HDPKK'lıların rüyası da Ülkücü'lerin olmadığı bir Türkiye.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, zaten onlarla birlikte, tilkinin rüyası, tavukmuş, sözde Ülkücüler, onlarla beraber
Yorumlar
Haber Yazılımı