MHP'li Ersoy: Milli Devlet Düşmanları MHP'ye Saldırıyor
Haber Detayı
22 Ocak 2021 - Cuma 10:36 Bu haber 1775 kez okundu
 
MHP'li Ersoy: Milli Devlet Düşmanları MHP'ye Saldırıyor
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, MHP rahatsızlığının Milli Devlet rahatsızlığından kaynaklanan bir hastalık olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Ersoy: Milli Devlet Düşmanları MHP'ye Saldırıyor

Türkiye'de yaşanan son tartışmaların ABD'de meydana gelen siyasi değişiklikten güç devşirme planınından kaynaklandığına dikkat çeken MHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Osmaniye eski Milletvekili Ruhi Ersoy, Milli Devletiyle kavgalı terör sevicisi güruhun yükselen Milliyetçilikten korktuğu için MHP'ye saldırdığını belirterek, günümüzdeki MHP rahatsızlığının Milli Devlet rahatsızlığından kaynaklanan bir hastalık olduğunu söyledi.

 

ABD'DE OLUŞAN SİYASİ DEĞİŞİKLİKTEN GÜÇ DEVŞİRME PLANI

 

21. Yüzyılın 21. Yılının 21. Günü  Saat 21’de 21.yy Türkçe okuma gayreti kapsamında ve gündemi "Türk'e göre ve Türk’çe" değerlendirmek adına bu diziyi takdirlerinize arz ediyorum: Bugün yoğunlaşan tartışmalar entelektüel bir soruşturmanın sonucu değildir. Bir merkeze odaklanmış ve bir merkezden planlan gayri akli ve gayri ahlaki iddialardır. Bununla amaçlanan nedir? Kanaatimizce; sözüm ona ABD de meydana gelen siyasi değişiklikten güç devşirmek.

 

MİLLİ DEVLETİYLE BU KADAR KAVGALI BİR GÜRUH BULAMAZSINIZ

 

Şiddet hareketleriyle, marjinal gruplarla MHP yi bir arada zikretmek, toplumun iyiliği için konuştuğunu iddia edenlerin vahim bir çelişkisidir. Zira bu tür yakıştırmalarla varılacak tek yer kaçındıklarını iddia ettikleri otoriter dil ile yüz yüze gelmelerine neden olur. Zira bu türden yakıştırmalar ve tartışmalar ancak, marjinallerin, örgütçülerin gayelerine hizmet eder. Gelişmiş devletlerin siyasetinde millî devletiyle bu kadar kavgalı bir “güruh” bulmak oldukça zordur veya hiç yoktur.

 

MHP RAHATSIZLIĞI, MİLLİ DEVLET RAHATSIZLIĞINDAN KAYNAKLANAN BİR HASTALIKTIR

 

MHP rahatsızlığı, millî devlet rahatsızlığıdır ve bu bir hastalıktır. Türkiye’nin yaşadığı bütün kriz durumlarını demokratik kültürün ilkerini referans alarak çözüm üreten bir partiyi otoriter eğilimlerle ve şiddetle ilişkilendirmek bir aymazlık değilse nedir? Temenniler gerçekleri değiştirmeye yetmez. Temenniniz devletin acz içine düşmesi, gerçek bunun olmayacağıdır. İnsanın hayat hakkını ihlal edenlere tek söz etmeyenleri, boş iddialarla milletin ve devletin demokratik iradesi için mücadele eden MHP'ye dil uzatırken görüyoruz.

 

YÜKSELEN MİLLİYETÇİLİK TERÖR SEVİCİLERİ KORKUTMUŞTUR

 

Ülkemizde yükselen Türk Milliyetçiliği, PKK sevicilerini endişeye sevk etmiştir. Cumhur ittifakının güçlü bağları onları korkutmuştur. Bunun içinde 80 öncesinden kalma ucuz taktiklerle MHP'yi şiddetle yan yana getirmeye çalışıyorlar. Ülkücüler asla bu oyuna gelmeyecektir. Şiddetle arasına mesafe koymayanların, PKK şiddetini ve zorbalığını kınamayanların MHP’yi şiddet ile yan yana getirmesi tam anlamıyla büyük bir aymazlıktır. MHP, Türk milliyetçiliğinin ete kemiğe bürünmüş halidir!

 

MHP ŞİDDETİ VE ZORBALIĞI SİYASİ ARAÇ OLARAK BENİMSEMEZ

 

MHP kurulduğu ilkeler gereği hiçbir zaman ne şiddeti ne de zorbalığı siyasi bir araç olarak benimsememiştir. Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in ifadesiyle; "Türk milliyetçiliği, Türk milletine, kültürüne, devletine, sevgi bağlılık ve hizmet ülküsüdür!” Yine Başbuğumuz “Türk Milliyetçiliği barışçı, hürriyetçi, demokratik bir milliyetçiliktir. Bu özellikleri; Türk tarihinden, halk ruhundan, inançlarından ve Atatürk ilkelerinden alır.” demiştir. Bilinsin ki; millet irâdesini devlet iradesi kılmak gayesiyle halka hizmeti Hak’ka hizmet gören, hukuk devleti ilkesine sıkı sıkıya bağlı, milliyetçiliği demokrasinin ruh ikizi gören anlayışın timsali MHP ve Cumhur ittifakı; bu ucuz senaryolara pabuç bırakmayacaktır.

 

MHP BU SIĞ TARTIŞMALARA ALDIRMAYARAK SİYASETİNE DEVAM EDECEKTİR

 

52 yıllık kutlu tarihinde sadece, millet merkezli siyaset yapan Milliyetçi Hareket Partisi'ni, en üst dereceden reddettiği şiddet eylemleri ile yan yana getirerek milletinin gözünden düşüreceğini sanan zevatın; şiddeti siyasetinin merkezi haline getirmiş siyasi oluşumlara methiyeler dizerken takındıkları tavır aymazlıktan öte bataklıktır. Liderimiz Devlet Bahçeli önderliğinde MHP, bu sığ tartışmalara aldırmaksızın, tarihinden aldığı şuurla siyasetine ilelebet devam edecektir!

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Ruhi Ersoy, Milli Devlet rahatsızlığı, MHP rahatsızlığı, hastalık, Devlet Bahçeli, tartışmalara teşhis, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı