MHP'li Adan'dan MHP'nin Oyu Hakkında Açıklama
Haber Detayı
18 Eylül 2021 - Cumartesi 19:50 Bu haber 3037 kez okundu
 
MHP'li Adan'dan MHP'nin Oyu Hakkında Açıklama
TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, MHP'nin oyu ve Cumhurbaşkanlığı seçimi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Adan'dan MHP'nin Oyu Hakkında Açıklama

MHP Şişli İlçe Teşkilatı'nın Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023 konsepti ile Şişli Öğretmenevi'nde düzenlediği toplantıda gündeme dair konularda değerlendirmelerde bulunan TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, 2023'te yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tekrar seçileceğini belirterek, MHP'nin tarihinde aldığı en yüksek oyu alarak başarılı mücadelesini devam ettireceğini söyledi.

 

MHP DEVLETİN VE TÜRK MİLLETİNİN TEMİNATIDIR

 

MHP Şişli İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği toplantıda STK temsilcileri, Muhtarlar ve partililere gündeme dair konularda değerlendirmelerde bulunan TBMM Başkanvekili Celal Adan, ''Baskılara ve haksızlıklara boyun eğmeyen Türkiye, küresel tehdit ve saldırılara karşı bölgesinde önemli işlere imza atmıştır. Suriye'de ne işimiz var? diyenler dikkate alınarak operasyonlar yapılmasaydı, bugün bu toplantıyı şu anda yapamazdık. 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine karşı Türk Milleti dik durdu. Muhalefet kontrollü darbe dedi. Türkiye'nin yaşadığı sıkıntıları başka tarafa çekmek isteyen muhalefet anlayışı var. Böylesine muhalefet anlayışının, Türkiye'yi yönetmeye hakkı var mı? Televizyonlarda gündem oluşturmaya çalışanlar, ülkenin ana meselesinden uzak konuları konuşarak, milletin gerçek gündemi tartışmasının önüne geçmektedir. Türkiye'de aklın, mantığın, bilimin öngördüğü ölçülerde bir siyaset anlayışına ihtiyaç var. MHP, Türkiye'de devletin ve milletin teminatı olarak siyasi mücadelesini devam ettirmektedir.'' dedi.

 

2023 SEÇİMLERİNDE MHP EN YÜKSEK OYUNU ALACAKTIR

 

Her seçimde olduğu gibi günümüzde yapılan anketlerde de MHP'nin oy oranının kasıtlı olarak düşük gösterilmeye çalışıldığına dikkat çekerek, 2023 yılında yapılacak seçimlere yönelik öngörülerde bulunan TBMM Başkanvekili Celal Adan, ''Biz büyük Türk milletiyiz, bu ülkeyi bölmek isteyenlere elbette fırsat vermeyeceğiz. Büyük Türk milletine terör örgütleriyle saldırmak isteyenlere karşı Türk milleti bir bütün olmuş, bütün bu sebepler Cumhur İttifakının inşasına öncülük yapmıştır. Cumhur İttifakı bir menfaat ittifakı değildir, Cumhur İttifakı tankların üzerine çıkan, o gün direnen Anadolu çocuklarının iradesidir, Türk milletinin iradesidir. Göreceksiniz 2023'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçmişte aldığı oyun üstünde oy alarak Cumhurbaşkanı seçilecektir. MHP, tarihinde aldığı en yüksek oyu alarak siyasi mücadelesine devam edecektir." dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: TBMM Başkan vekili, MHP İstanbul Milletvekili, Celal Adan, 2023 seçimi, MHP oy oranı, Cumhurbaşkanlığı seçimi, Birol Gür, Yaşar Kaba, seçim tahmini, MHP Şişli
Yorumlar
Haber Yazılımı