MHP'li Çetinkaya'dan Davutoğlu'na Türklük Taşı
Haber Detayı
22 Ocak 2021 - Cuma 12:29 Bu haber 2698 kez okundu
 
MHP'li Çetinkaya'dan Davutoğlu'na Türklük Taşı
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Çetinkaya'dan Davutoğlu'na Türklük Taşı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türk Dünyasına yönelik izlediği politikaları eleştirme hadsizliğine düşen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na tepki gösteren MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, ömrünü Türklüğe ve Türk Milletine adamış MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin bu uğurda koyduğu taşın Ahmet Davutoğlu'nun ömrüne kilometre taşı olacağını söyledi.

 

AHMET DAVUTOĞLU NE DEDİ?

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bahçeli’nin Türk dünyasına yaptığı ne var? Koyduğu bir taş, döktüğü bir ter, döktüğü bir göz yaşı mı var? Doğu Türkistan’daki zulme sessiz kalanlar bize kalkıp Milliyetçilik dersi veremez!'' dedi.

 

MHP'Lİ FATİH ÇETİNKAYA'DAN AHMET DAVUTOĞLU'NA CEVAP

 

Ömrünü Türklüğe ve Türk Milletine adamış MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi Türk dünyasına hizmet konusunda eleştirme hadsizliğine düşen Ahmet Davutoğlu'na cevap veren MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bu resimlere iyi bak. Sonra isyan etme...Tövbe et... Senin de nasibinde Serok Ahmet olmak varmış. Onun için unutmaki, Ömrünü Türklüğe, Türk Milletine adamış Liderimin bu uğurda koyduğu taş senin ömrüne kilometre taşı olur. Döktüğü terin içene düşsen boğulursun. Şimdi hadi oradan.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreter Yardımcısı, Fatih Çetinkaya, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Türklük taşı, ömrüne km taşı, Türk dünyası, Turan Dünyası
Yorumlar
Haber Yazılımı