Adana Valiliği'nden Coronavirüs Salgını Uyarısı
Haber Detayı
11 Eylül 2020 - Cuma 13:15 Bu haber 4275 kez okundu
 
Adana Valiliği'nden Coronavirüs Salgını Uyarısı
Adana Valisi Süleyman Elban, Coronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlere uyulması konusunda uyarılarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana Valiliği'nden Coronavirüs Salgını Uyarısı

Türkiye genelinde artan Coronavirüs vakaları ve alınan tedbirlere uyulması konusunda Vali yardımcıları ve Kaymakamlar ile toplantı yapan Adana Valisi Süleyman Elban, maske takılması, fiziki mesafenin korunması ve kişisel hijyene önem verilmesi konularında uyarılarda bulunarak, bu üç altın kurala uyulduğu taktirde Coronavirüse karşı yapılan mücadeleyi kazanacaklarını söyledi.

 

ADANA'NIN GENEL DURUMU MASAYA YATIRILDI

 

Adana Valisi Süleyman Elban başkanlığında Vali yardımcıları ve kaymakamların katılımıyla valilik toplantı salonunda yapılan toplantıda, ilçelerinin genel durumu, ilçelerde gerçekleştirilen eğitim ve sağlık hizmetleri ile güvenlik faaliyetlerini kapsayan tüm kamu hizmetleri ayrıntılı bir şekilde ele alındı.

 

HERKESİN ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRMESİ GEREKİR

 

Adana Valisi Süleyman Elban, İl genelinde yapılan faaliyetler hakkında aldığı bilgiler doğrultusunda yaptığı değerlendirmede, ''Adana’nın bir bütün olarak tüm ilçeleriyle beraber gelişip kalkınması, potansiyelinin daha da ileri seviyelere taşınması, vatandaşlarımızın talep ve beklentilerin yerine getirilmesi, eksikliklerin giderilmesi için herkesin üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmesi gerekmektedir.'' dedi.

 

ÜÇ ALTIN KURALA UYARSAK CORONAVİRÜSE KARŞI YAPILAN MÜCADELEYİ KAZANIRIZ

 

İlçe Kaymakamlıklarının salgın sürecini en etkin bir şekilde yönetmesi gerektiğini belirten Adana Valisi Süleyman Elban, salgının geniş kitlelere yayılmasının önlenmesinde en önemli tedbirin maske, fiziki mesafe ve hijyen kurallarına riayet olduğunu ve kış aylarında alınan tedbirlere uyulmaması durumda hasta sayısında artış olabileceğini belirterek, ''Vatandaşlarımız ülkesine, milletine ve kendi ailesine olan sorumluluğunu çok basit olan tedbirleri alarak yerine getirmeli yani maske takmalı, fiziki mesafesini korumalı ve kişisel hijyenine önem vermelidir. Ülke olarak biz bu üç altın kurala uyarsak bu mücadeleyi kazanırız.'' dedi.

 

 CORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA SÜREKLİ DENETİM YAPILACAK

 

Kaymakamlara İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararların titizlikle uygulanması talimatını veren Adana Valisi Süleyman Elban, Vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uyması, maskesiz dolaşmaması, kişisel hijyenin önemi gibi konularda sürekli bilgilendirilmesini istedi. Ayrıca ilçelerde koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan denetimlerin de aralıksız devam edilmesi gerektiğini hatırlattı.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Valisi, Süleyman Elban, Coronavirüs uyarısı, Koronavirüs uyarısı, Covid 19, Kaymakamlar, denetim, salgın denetimi, üç altın kural, Adana Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı