MHP'li Özdemir'den Cumhuriyet Gazetesi'ne Tepki
Haber Detayı
11 Eylül 2020 - Cuma 00:50 Bu haber 2801 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den Cumhuriyet Gazetesi'ne Tepki
MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, TBMM Başkanlığı'na verdiği önergenin maksadından saptırılarak haber yapılmasına tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den Cumhuriyet Gazetesi'ne Tepki

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, TBMM Başkanlığı'na verdiği önergenin Cumhuriyet Gazetesi tarafından maksadından saptırılarak haber yapılmasına tepki göstererek, Cumhuriyet Gazetesi'ne karşı konunun hukuki zeminde takipçisi olacağını söyledi. 

 

TBMM BAŞKANLIĞI'NA VERDİĞİMİZ ÖNERGE MAKSADINDAN SAPTIRILDI

 

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bugün (10.09.2020) Cumhuriyet Gazetesi'nde Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak’ın cevaplandırması istemiyle Meclis Başkanlığına verdiğimiz 24.07.2020 tarihli yazılı soru önergemizle ilgili maksadından saptırılmış ve yalan ifadelerin kullanıldığı bir haber yer almıştır. Sayın Berat Albayrak’a yönelttiğimiz soruların hiçbir yerinde olmayan ifadelerin şahsımla ilişkilendirilmesini reddettiğim gibi Cumhuriyet Gazetesi'ne karşı konunun hukuki zeminde de takipçisi olacağımızı belirtmek isterim.'' dedi.

 

MAKSATLI HABERLER CUMHUR İTTİFAKI'NA ZARAR VEREMEZ

 

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, ''Türkiye hasımları ile yürütülen örtülü ve kirli ittifaklarını aziz milletimize anlatmada dahi sorun yaşayan CHP yandaşı çarpık zihniyet sahiplerinin bu ve benzeri maksatlı haberleri Cumhur İttifakı’nın milletimizin bağrından kopan asil ruhuna zarar veremeyecektir. MHP’nin safı Türk Milleti’nden yanadır. MHP Türkiye önceliğindedir. MHP’nin, Cumhur İttifakı’nın kutlu geleceğimizi inşa etme kararlılığına olan inanç ve bağlılığı açıkken, müflis hesaplar kaybetmeye mahkûmdur.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kayseri Milletvekili, İsmail Özdemir, Cumhuriyet Gazetesi, Berat Albayrak, amacından saptırıldı, haber yapıldı, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı