Engin Alan Paşa'dan Hükümete Stratejik Üç Öneri
Haber Detayı
11 Eylül 2020 - Cuma 09:03 Bu haber 4207 kez okundu
 
Engin Alan Paşa'dan Hükümete Stratejik Üç Öneri
24. Dönem MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, Yunanistan, Fransa ve Filistin politikaları konusunda Hükümete önerilerde bulundu.
MHP Haberi
Engin Alan Paşa'dan Hükümete Stratejik Üç Öneri

Emekli Korgeneral ve 24. Dönem MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, Doğu Akdeniz'de yaşanan gerilime yönelik yaptığı açıklamada, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de izlediği politikalara ilişkin Hükümete önerilerde bulundu.

 

ENGİN ALAN PAŞA'DAN DOĞU AKDENİZ'DE UYGULANACAK ÜÇ ÖNERİ

 

Doğu Akdeniz'de yaşanan gerilimle ilgili daha önceki açıklamasında, ''26 Ağustos 1071 de Alp Arslan’la girdiğimiz Anadolu’dan; 26 Ağustos 1922 de Atatürk’le bir daha asla çıkmayız dedik. Ege ve Akdeniz’de, yeni macera arayanlara tekraren duyurulur.'' diyerek Yunanistan'a uyarılarda bulunan Emekli Korgeneral ve 24. Dönem MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, Doğu Akdeniz'de Türkiye'nin izlemesi gereken politikalar konusunda önerilerde bulunarak, ''Filistin politikası baştan sona yeniden değerlendirilmelidir. Macron denilen dangalağa hak ettiği ve anladığı dilde cevap verilmelidir. Yunanistan’a ise; Akdeniz’in sularının, Ege’den daha sıcak olduğu ve soğuk alma riski olmadığı sık sık hatırlatılmalıdır.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Emekli Korgeneral, Engin Alan, Engin Alan Paşa, Hükümete öneri, Doğu Akdeniz, MHP Haberleri, Türkiye ve Yunanistan
Yorumlar
Haber Yazılımı