Adana Ülkü Ocakları Başkanı Korkut'tan Kahvaltı Mesajı
Haber Detayı
11 Eylül 2020 - Cuma 16:26 Bu haber 5545 kez okundu
 
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Korkut'tan Kahvaltı Mesajı
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, 'kahvaltı' güzellemesine tepkisini Şehit Ailesi ile sabah kahvaltısı yaparak gösterdi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Korkut'tan Kahvaltı Mesajı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Selahattin Demirtaş arasında yaşanan kahvaltı güzellemesine, Şehit ailesi ile birlikte sabah kahvaltısı yaparak manidar bir davranış sergileyen Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Türk Milletinin kahvaltı güzellemesinden dolayı Meral Akşener'i affetmeyeceğini söyledi.

 

TÜRK MİLLETİ SENİ AFFETMEYECEK

 

Şehit ailesi ile birlikte sabah kahvaltısı yaparak, Akşener ve Demirtaş'ın kahvaltı güzellemesine anlamlı bir cevap verdikten sonra ''Adana Ülkü Ocakları olarak, 'Kişi sevdiğiyle haşrolunur.' Hadis-i Şerifi üzere bu sabah kahvaltımızı Şehit Özel Harekat Polisi Mustafa Turanlı’nın annesi Kısmet Annemizle yaptık. Şehidimizin ruhu şad, mekânı cennet olsun.'' açıklamasını yapan Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kahvaltı güzellemesini, ''PKK' lı Selahattin Demirtaş’ın 'kahvaltı' güzellemesine kendisinden beklediğimiz cevabı verip bizleri şaşırtmayan İP Müdiresi Meral Akşener, Türk Milleti seni affetmeyecek!'' sözleriyle eleştirdi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Ülkü Ocakları Başkanı, Çağrı Korkut, kahvaltı güzellemesi, kahvaltılı cevap, Şehit Ailesi, Ülkücü Hareket
Yorumlar
Haber Yazılımı