Araban Ülkü Ocakları'ndan İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı
Haber Detayı
11 Eylül 2020 - Cuma 11:34 Bu haber 5414 kez okundu
 
Araban Ülkü Ocakları'ndan İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı
Araban Ülkü Ocakları Başkanlığı, Coronavirüs salgını sürecinde de ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmadı.
ÜLKÜCÜ Haberi
Araban Ülkü Ocakları'ndan İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı

Araban İlçesi'nde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yardımına koşan Araban Ülkü Ocakları Başkanlığı, tüm dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına alan Coronavirüs salgını sürecinde de ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmayarak, önceden tespit ettikleri ihtiyaç sahiplerinin evlerine gıda yardımlarını ulaştırdı.

 

SON NEFESİMİZE KADAR TÜRK MİLLETİMİZE HİZMETİMİZ DEVAM EDECEK

 

Araban Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Özlü, ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Araban Ülkü Ocakları olarak eğitim faaliyetlerimizin yanında özellikle pandemi sürecinde gıda yardımlarımızı sıklaştırdık. Belirli aralıklarla memleketimizde bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaşıyoruz. Bizler Türk Gençliği olarak Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in izinde, Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım Bey'in emir ve talimatları doğrultusunda, bunu kendimize misyon edinmiş durumdayız. Milletimize ve ilçe sakinlerimize endişe etmemelerini tavsiye ediyoruz. Son nefer, son nefes ve son damla kana kadar Türk Milletine hizmetimiz sürecektir inşallah.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Araban Ülkü Ocakları Başkanı, Kadir Özlü, ihtiyaç sahipleri, gıda yardımı, Coronavirüs, Koronavirüs, Covid 19 süreci, Ülkücü Hareket, Ahmet Yiğit Yıldırım
Yorumlar
Haber Yazılımı