MHP Kars İl Teşkilatından 400 Aileye Gıda Yardımı
Haber Detayı
11 Nisan 2022 - Pazartesi 18:46 Bu haber 2889 kez okundu
 
MHP Kars İl Teşkilatından 400 Aileye Gıda Yardımı
MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi 400 aileye gıda yardımında bulundu.
MHP Haberi
MHP Kars İl Teşkilatından 400 Aileye Gıda Yardımı

Şehrinde yaşayan vatandaşları sık sık ziyaret ederek, sorunlarıyla yakından ilgilenip ihtiyaçlarını karşılayan MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, önceden tespit ettiği ihtiyaç sahibi 400 aileye Ramazan kolisi yardımında bulunarak, kimsesizlerin kimi ihtiyacı olana yardım eden el olmaya devam etti.

 

MHP KARS İL TEŞKİLATI'NDAN 400 AİLEYE GIDA YARDIMI

 

Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapılması hakkında açıklamalarda bulunan MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, ''Ramazan Ay’ı; rahmet ayıdır, mağfiret ayıdır, paylaşmaktır, yardımlaşmaktır, bir lokma ekmeği bölüşmektir, aç olanı doyurmak, çıplak olanı giydirmektir. Milliyetçi-Ülkücü Hareketin bilge lideri Sayın Devlet Bahçeli Bey’in ifadesiyle; 'Bu kutlu günler aynı zamanda iç muhasebe yapmamız için bir fırsat, tefekkür vasıtasıyla akıp giden hayat ırmağını samimiyetle gözden geçirmemiz için bir imkandır. Ramazan, yardımlaşmanın bereketi, dayanışmanın belirleyeni, hatırlamanın ve gönül almanın bedestenidir.' Bizler de MHP Kars İl Başkanlığı olarak, Ramazan ay’ı münasebetiyle Kars Merkez de tesbit ettiğimiz ihtiyaç sahibi 400 aileye az da olsa tencerelerinin kaynaması için elimizden gelen yardımı yapmaya çalıştık. 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir.' diyen yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’in ümmeti olarak, komşumuz açken tok yatmayı kendimize zul bildik. 400 ailemizin çorbasında az da olsa bizim de tuzumuz olsun istedik. Başarabildiysek ne mutlu bize. Yardım kolilerimizin oluşmasında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımıza en kalbi duygularımla teşekkürlerimi sunuyorum.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kars İl Başkanı, Tolga Adıgüzel, Ramazan ayında, ihtiyaç sahibi, 400 aileye, gıda yardımı, Ramazan kolisi, Kars, MHP, bereket, rahmet, mağfiret, paylaşmak
Yorumlar
Haber Yazılımı