Adana Ülkü Ocakları'ndan Odak 2023 Tanıtım Hizmeti
Haber Detayı
26 Haziran 2021 - Cumartesi 15:16 Bu haber 3525 kez okundu
 
Adana Ülkü Ocakları'ndan Odak 2023 Tanıtım Hizmeti
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Odak 2023'ün tanıtımı için harekete geçti.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana Ülkü Ocakları'ndan Odak 2023 Tanıtım Hizmeti

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın öncülüğünde yapay zeka teknolojisiyle hazırlanan Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Odak 2023'ün tanıtımı için harekete geçen Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Özel Adana 01 Akademi Okulları’nda başlattığı Odak 2023 tanıtım kapmanyasını, Adana'nın en işlek caddesi olan Barajyolu’nda stand kurarak devam ettirdi.

 

ANLAYARAK HIZLI OKUMA YAZILIMI ODAK2023 NEDİR?

 

2023 Lider Ülke Türkiye hedefine emin adımlarla ilerleyen Türk gençliğini çağın ötesine geçen bir anlayışla donatmak, geliştirmek ve ileriye taşımak için olağanüstü gayret gösteren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın öncülüğünde yapay zeka teknolojisiyle hazırlanan Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Odak 2023, uygulamayı öğrenen kişinin; okuma hızını arttırmaya, okumasını pekiştirmeye, okuduğunu anlama oranını arttırmaya, bilgi birikimini artırmaya, öğrendiklerinizi pratiklerle alışkanlığa dönüştürmeye, hafızanızı ve öğrenme yeteneklerinizi üst seviyelere taşımaya yarayan bir yazılımdır. Sınavlara hazırlanan öğrencilerin daha fazla soru çözmesine ve kendini geliştirmesine faydalı olan Odak 2023, ülke genelindeki İl ve İlçe Ülkü Ocakları'nda bulunurken, tüm seçkin marketlerde hizmete sunuldu.

 

ADANA ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN ODAK 2023'Ü TANITIM STANDI

 

Yapay zeka teknolojisiyle hazırlanan Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Odak 2023'ün tanıtımı için harekete geçen Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Adanamızın en işlek caddesi olan Barajyolu’nda stand kurarak yazılımında bizzat Sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım'ın öncülük ettiği Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Odak 2023’ün içeriğini, kullanımını anlatıp tanıtımını gerçekleştirdik.'' dedi.

 

EĞİTİMCİ BAŞKAN KORKUT'TAN OKULLARA YÖNELİK ODAK 2023'Ü TANITIM HİZMETİ

 

Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Odak 2023'ün tanıtılması için okullarda tanıtım eğitimi veren Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, tanıtım proğramlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Özel Adana 01 Akademi Okulları’nda yazılımında bizzat Sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım'ın öncülük ettiği Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Odak 2023’ün içeriğini, kullanımını anlatıp tanıtımını gerçekleştirdik. Okullarımızda ve farklı platformlarda Odak 2023’ün içeriğini anlatmaya devam edeceğiz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ahmet Yiğit Yıldırım, Adana Ülkü Ocakları Başkanı, Çağrı Korkut, Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı, Odak 2023, tanıtım etkinliği, okullarda tanıtım
Yorumlar
Haber Yazılımı