Yıldırım'dan Ülkü Ocaklarına İftira Atanlara Sert Tepki
Haber Detayı
31 Ağustos 2021 - Salı 16:15 Bu haber 3750 kez okundu
 
Yıldırım'dan Ülkü Ocaklarına İftira Atanlara Sert Tepki
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, teröre hizmet eden şer odaklarının Ülkü Ocaklarına attığı iftiralar hakkında açıklamalarda bulundu.
ÜLKÜCÜ Haberi
Yıldırım'dan Ülkü Ocaklarına İftira Atanlara Sert Tepki

Beyaz TV'de yayınlanan Latif Şimşek'in sunduğu Dinamit proğramında Manavgat'taki orman yangınlarından dolayı Ülkü Ocakları'na iftira atan TİP Milletvekili Barış Atay'a tepki göstererek Ülkü Ocakları'na sahip çıkan yazar Osman Diyadin'e teşekkür eden Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Barış Atay gibi teröre hizmet eden şer odaklarının Ülkü Ocaklarına yönelik aşağılık algı operasyonlarının çöktüğünü ve Türk Milleti nezdinde itibar görmediğini söyledi.

 

ÜLKÜ OCAKLARINI SAVUNAN BEYAZ TV'DEN BARIŞ ATAY'A TEPKİ

 

TİP  Hatay Milletvekili Barış Atay'ın, Manavgat'ta çıkan orman yangınlarına yönelik sarfettiği ''Ülkü Ocakları Üyesi! Para için yakmış ormanı! Hani şu; ülkenin ırmağının akışına öleceğini iddia edenlerden.'' sözleriyle başlattığı Ülkü Ocaklarını karalama kampanyasına, her platformda tepkiler devam ediyor. Son olarak, Beyaz TV'de yayınlanan Latif Şimşek'in sunduğu Dinamit proğramına katılan yazarlar Ülkü Ocakları'na iftira atan TİP Milletvekili Barış Atay'a tepki gösterdiler. Ülkü Ocakları'na sahip çıkan yazar Osman Diyadin, Barış Atay'ın yalan söyleyerek algı oluşturmaya çalıştığını, vatanına sahip çıkan Ülkü Ocaklarının orman yangınlarının söndürülmesi için fedakarca çalıştığını ve terör örgütlerine sahip çıkarak onları aklayıp paklayanların Ülkü Ocaklarını pis ağızlarına almaması gerektiğini söyledi.

 

GENEL BAŞKAN YILDIRIM'DAN İFTİRALARA TEPKİ VE BEYAZ TV'YE TEŞEKKÜR

 

Orman yangını konusunda Ülkü Ocakları'na atılan iftiralara karşı gerçekleri anlatarak, Ülkü Ocakları'na sahip çıkan Beyaz TV ve ekibine teşekkür eden Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Barış Atay gibi teröre hizmet eden; ağzı kirli, dili kirli, kalbi kirli şer odaklarının Ülkü Ocaklarına yönelik aşağılık algı operasyonları itibar görmemiş, bilakis aziz milletimizin tepkisini çekmiştir. Bu vesileyle Beyaz TV ve ekibine hassasiyetleri için teşekkür ediyorum. Haysiyet ve şeref yoksunu, yalancı ve müfteri sosyal medya trollerinin çamur at izi kalsın mantığıyla yaptığı kirli algı operasyonu çökmüş, pislik yine kendilerine dönmüştür. Programda da belirtildiği gibi: Ülkücüler bu aziz vatanın bir yaprağı için şehit olmaya hazırdır.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, Latif Şimşek, Osman Diyadin, Beyaz TV, orman yangınları, fedakarca çalışan, Ülkücüler, MHP, teşekkür
Yorumlar
Haber Yazılımı