MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Müge Anlı'ya Jest
Haber Detayı
31 Ağustos 2021 - Salı 20:12 Bu haber 3339 kez okundu
 
MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Müge Anlı'ya Jest
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ATV'de Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunan Müge Anlı'ya jest yaptı.
MHP Haberi
MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Müge Anlı'ya Jest

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 14. sezonunun başlaması nedeniyle, proğramı sunan Müge Anlı'ya tebrik mesajı gönderen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Müge Anlı ve tüm çalışma ekibini tebrik etti. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin mesajı canlı yayına katılanlar tarafından güçlü bir şekilde alkışlanırken, mesajdan memnun olan Müge Anlı'nın teşekkür ettiği görüldü.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN MÜGE ANLI'YA TEBRİK MESAJI

 

ATV'de ''Müge Anlı ile Tatlı Sert'' programını sunan Müge Anlı, canlı yayın esnasında, ''Çiçekler ve güzel dilekler gelmeye devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den bir mesaj geldi." diyerek, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin gönderdiği ''Sayın Müge Anlı, Türk televizyonlarındaki sosyal sorumluluk bilincinin en güzel örneklerinden biri olan beğeniyle ve dikkatle takip edilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni yayın dönemini tebrik ediyor, sizlere ve tüm çalışma ekibinize kolaylıklar diliyorum. Selam ve saygılarımla.'' tebrik mesajını okudu. MHP lideri Devlet Bahçeli tarafından gönderilen mesaj salonda bulunanlar tarafından güçlü bir şekilde alkışlanırken, Müge Anlı ''Sayın Devlet Bahçeli'ye teşekkür ederim'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, ATV, Müge Anlı ile Tatlı Sert, programını sunan, Müge Anlı, tebrik mesajı, kolaylıklar diledi, teşekkür etti, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı