MHP'li Avcı'dan Yüreğir Teşkilatı'na Yönelik İlk Açıklama
Haber Detayı
31 Ağustos 2021 - Salı 13:09 Bu haber 4331 kez okundu
 
MHP'li Avcı'dan Yüreğir Teşkilatı'na Yönelik İlk Açıklama
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Yüreğir İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen Bayrak değişimiyle ilgili ilk defa konuştu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı'dan Yüreğir Teşkilatı'na Yönelik İlk Açıklama

MHP Yüreğir İlçe Başkanlığı görevine atanan Tamer Yücel ve yeni Yönetim Kurulu üyelerinin MHP Adana İl Teşkilatı'na yaptığı ziyarette önemli açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin onaylarıyla Teşkilatlarda görev alanların kendilerine verilen emanetlere sahip çıkarak, bölgelerinde Üç Hilal bayrağını daha yukarılarda dalgalandırma sorumluluğunun olduğunu söyledi.

 

MHP YÜREĞİR YÖNETİMİNDEN İL TEŞKİLATI'NA ZİYARET

 

MHP Yüreğir İlçe Başkanlığı görevine atanan Tamer Yücel ve yeni Yönetim Kurulu üyeleri ile İl Divan Kurulu üyelerinin katılımıyla MHP Adana İl Teşkilatı'nda gerçekleştirilen kaynaşma proğramında konuşan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Diğer kurumlarda olduğu gibi siyasi partilerde de zaman zaman görev değişimi olmaktadır. Yüreğir ilçemizde de böyle olmuştur. Önceki İlçe Başkanımız Yıldıray Şener ve yönetimi; emaneti yeni İlçe Başkanımız Tamer Yücel’in başkanlığındaki yeni yönetime devretmiştir. Emeklerinden ötürü önceki yönetime teşekkür ediyor, yeni yönetime ise ‘Hayırlı olsun’ diyor, başarılar diliyorum.'' dedi.

 

ÜÇ HİLAL'İ DAHA YUKARILARDA DALGALANDIRMA SORUMLULUĞUMUZ VAR

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Merkez ve partinin yayın organları tarafından yapılan paylaşımların çok iyi takip edilmesi, verilen mesajların daha iyi anlaşılması için ilgiyle okunması konusunda uyarılarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin izin ve onaylarıyla bizlere verilen emanetlere canımız pahasına sahip çıkmak, bu emanetlere halel getirmemek, bayrağı daha yukarılara taşımak gibi yüksek sorumluluklarımız var. Ömrünü aziz milletimize adamış liderimize, varlık sebebimiz Türk milletine layık olacağız. İnanıyorum ki tüm ilçelerimizde ve Yüreğir’de üç hilal bayrağı daha yukarılarda dalgalanacaktır.'' dedi.

 

BAŞKAN TAMER YÜCEL: ÇOK ÇALIŞARAK BAŞARILI OLACAĞIZ 

 

MHP Adana İl Teşkilatı'na yaptığı ziyarette Yüreğir'de izleyeceği çalışma stratejisi hakkında bilgilendirmelerde bulunan MHP Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel, toplantıda yaptığı konuşmada, ''Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir İlçe Yönetim kurulu olarak İl Teşkilatımıza yaptığımız ve önemli istişarelerde bulunduğumuz bu ziyarette, heyetimize gösterdiği alaka ve hayırlı olsun temennilerinden dolayı İl Başkanımız Sayın Bünyamin Avcı'ya teşekkür ederiz. Cenab-ı Allah, birlik ve beraberliğimizi muhafaza eylesin. Bizi göreve layık gören Sayın Genel Başkanımızı Allah’ın izni ve yardımıyla mahcup etmeyeceğiz. Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’in izinde, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde çok çalışacağız ve başaracağız.'' dedi. 

 

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir

 

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

 

Bir bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, MHP Yüreğir İlçe Başkanı, Tamer Yücel, istişare toplantısı, ziyaret, önemli uyarı, açıklamalar, Bayrak değişimi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı