MHP'li Başkan Çay Takımından Şampiyonluk İstedi
Haber Detayı
31 Ağustos 2021 - Salı 10:45 Bu haber 1931 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay Takımından Şampiyonluk İstedi
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekleme azmiyle, takımından şampiyonluk istediğini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay Takımından Şampiyonluk İstedi

Pozantı Belediye Spor'un 2021- 2022 yılı yeni sezon hazırlıkları hakkında açıklamalarda bulunan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Onursal Başkanı olduğu Pozantı Belediye Spor'un yeni transferleri ve güçlü kadro yapısıyla yeni sezonda şampiyonluk hedeflediğini söyledi.

 

POZANTI BELEDİYE SPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

 

BAL Liginde mücadele edecek olan Pozantı Belediye Spor yeni transferleri ve güçlü kadro yapısı ile 2021- 2022 yılı yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın teknik direktörleri Ersoy Tokmak ve Temin Süngürlü hocaları ile kaleci antrenör Aydın Kadiroğlu’nun nezaretindeki çalışmalar yoğun bir tempo halinde devam ediyor.

 

BAŞKAN ÇAY POZANTI BELEDİYE SPOR'DAN ŞAMPİYONLUK İSTEDİ

 

BAL Liginde mücadele edecek olan Adana'nın takımlarından Pozantı Belediye Spor'un Onursal Başkanı Mustafa Çay, takımın Pozantı ilçesine bağlı Gökbez Mahallesinde bulunan İlçe Şehir Stadında bugün gerçekleşen antrenman çalışmalarına katıldı. Ziyaretinde futbolculara moral ve motivasyon veren Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, yaptığı açıklamada, ''Pozantı Belediye Spor Onursal Başkanı olarak BAL Liginde Adana İlimizi temsil edecek olan Takımımızın Kampını ziyaret ederek Teknik Heyet ve Futbolcu kardeşlerimizle yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulunarak başarılar diledik. Allah utandırmasın. Başarı bizimle olsun inşallah. Rabbim sakatlıktan uzak şampiyonluk getirecek bir bölgesel amatör ligi süreci nasip etsin." dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

  

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pozantı Belediye Başkanı, Mustafa Çay, başarılı çalışmaları, onursal Başkan, Pozantı Belediye Spor, şampiyonluk istedi, Bal Ligi, Adana takımları, Spor, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı