Bakan Koca'dan Adana ve 3 İl Hakkında Önemli Açıklama
Haber Detayı
31 Ağustos 2021 - Salı 01:23 Bu haber 2744 kez okundu
 
Bakan Koca'dan Adana ve 3 İl Hakkında Önemli Açıklama
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana ve üç ilin Korona virüs salgınındaki risk durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Bakan Koca'dan Adana ve 3 İl Hakkında Önemli Açıklama

Türkiye genelinin Koronavirüs Risk Haritasını değerlendirirken tedbirler ve aşılama konusunda vatandaşların motivasyonunu arttırıcı açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana, Afyon, Kütahya ve Karabük'ün Risk Haritasındaki durumu hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 

ADANA VE ÜÇ İLİN RİSK HARİTASINDAKİ DURUMU 

 

Türkiye genelinin Risk Haritasını değerlendirirken tedbirlerin sıkı tutulması ve aşılamanın artmasıyla, toplum bağışıklığının artacağını ve riskli illerin azalacağını belirten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dört ilin risk durumu hakkında sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''01 ADN MAVİ, 03 AFY MAVİ, 43 KTH MAVİ, 78 KRB MAVİ. Adana, Afyon, Kütahya ve Karabük, 75’in üzerine çıkan ilk doz aşı oranlarıyla Covid-19 Risk Haritasında artık düşük riskli iller arasında. Tüm Türkiye adına, bu dört ile teşekkürler. Aşıda daha yüksek hız bekliyoruz!'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sağlık Bakanı, Fahrettin Koca, Adana, Korona virüs salgını, risk durumu, Risk Haritası, mavi renk, azalan risk, teşekkür etti, salgınla mücadele, Adana haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı