Ülkü Ocaklı Eğitim Danışmanı Ogün Dinler Çıtayı Yükseltti
Haber Detayı
22 Temmuz 2022 - Cuma 12:10 Bu haber 2593 kez okundu
 
Ülkü Ocaklı Eğitim Danışmanı Ogün Dinler Çıtayı Yükseltti
Ülkü Ocaklarında yetişen Eğitim Danışmanı Ogün Dinler, eğitim verdiği işletmede öğrencilerin YKS Sınavlarında yakaladığı başarı hakkında açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ülkü Ocaklı Eğitim Danışmanı Ogün Dinler Çıtayı Yükseltti

Bir yıl önce Aritmetik Kütüphane Cafe isimli işletmesini açan Eğitim Danışmanı Ogün Dinler, Ülkü Ocaklarında yetişmenin kendisine kazandırdığı tecrübenin ışığında, ilk, orta ve lise öğrencilerine eğitim danışmanlığı hizmeti verdiği işletmesinde eğitim alan öğrencilerin YKS Sınavlarında yakaladığı başarı hakkında açıklamalarda bulundu. 

 

İŞLETME AÇARAK GENÇLERE ÖRNEK OLAN OGÜN DİNLER, ELDE ETTİĞİ BAŞARIYLA DA ÖRNEK OLDU

 

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü'nden mezun olduktan sonra memleketi Adana'ya dönerek, eğitim alanında faaliyet gösteren Aritmetik Kütüphane Cafe isimli kendi işletmesini açan Ogün Dinler, girişimcilik ruhuyla iş hayatına atılırken yeni iş kurma hayali kuran gençlere örnek olmuştu. Aynı zamanda, Adana Ülkü Ocakları'nda İl Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Ogün Dinler, Ülkü Ocaklarında yetişmenin kendisine kazandırdığı tecrübenin ışığında, ilk, orta ve lise öğrencilerine eğitim danışmanlığı hizmeti verdiği işletmesinde üst üste elde ettiği başarılarla da gençlere örnek olmaya devam ediyor.

 

ARİTMETİK KÜTÜPHANEDE BAŞARI HER GEÇEN GÜN YÜKSELİYOR

 

Yaklaşık bir yıl önce Adana'nın Yüreğir İlçesinde hizmete açtığı Aritmetik Kütüphane Cafe isimli eğitim kurumunda, kendi alanlarında uzman 6 öğretmen ile Öğrenci Koçluğu, Eğitim Danışmanlığı, Bireysel Çalışma Programı, Kişiye Özel Masalar ve Sınırsız İnternet hizmeti veren Eğitim Danışmanı Ogün Dinler'in, öğrencilerin eksik olduğu konu başlıklarını tespit edip ona göre eğitim vermesi ve öğrencilerin geleceğe yönelik meslek seçiminde yardımcı olması, öğrencilerin okullarındaki başarı oranını yükseltip sınavlarda daha başarılı olmasını sağladı. Birinci sınavların bitmesiyle elde edilen yüzde 98'lik başarıyı dönem sonunda da devam ettiren Ogün Dinler, öğrencilerin YKS Sınavlarında yakaladığı başarı hakkında açıklamalarda bulundu. 

 

EĞİTİM DANIŞMANI OGÜN DİNLER: BAŞARILI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ  

 

Aritmetik Kütüphane Cafe isimli işletmesinde yakaladıkları başarılar hakkında açıklamalarda bulunan Eğitim Danışmanı Ogün Dinler, ''Birinci sınavların bitmesiyle elde ettiğimiz yüzde 98'lik başarıyı, karnelerin alınmasıyla dönem sonunda da devam ettirdiğimize şahit olduk. Eğitim verdiğimiz öğrencilerimizin YKS Sınavlarında da aynı başarıyı yakalaması bizleri onurlandırmıştır. YKS Sınavlarında geçen ilk 10 Bin başarı sırasında bulunan öğrencilerin yanı sıra, tüm öğrencilerin matematikteki üstün başarılar dikkat çekti. Öğrenci ve velilerden gelen yoğun teşekkür mesajları için ayrıca teşekkür ediyoruz. Vizyon ve misyonumuz doğrultusunda, Eğitim ve öğretimi çağdaş bir anlayışla sürdürerek, vatanını seven, öz güvenli, üretken ve fark yaratan nesiller yetiştiren, kentine eğitimde katkı sağlayan bir kurum olma hedefimizde ilerlemeye devam ediyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda yeni döneme hız kesmeden çalışmalara başlarken, tüm öğrenci ve velilerimizi ücretsiz danışmanlık için kurumumuza bekliyoruz.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Bir 6 kişi ve şunu diyen bir yazı 'ARİTMETİK KÜTÜPHANE CAFE MUHTEŞEM YAZ FIRSATI ERKEN KAYIT FIRSATLARINI KAÇIRMAYIN! HERHANGI BİR DÖNEM EĞİTİM EĞİTİMKOÇLUĞU ViP SINIFLAR 50 indirim TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÖĞRENCİLERE BİREBİR DERSLER SORUÇÃZÜMLERİ 60 TAKDİR BELGESİ ALAN indirim ÖĞRENCİLERE 0542 581 1940' görseli olabilir

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları, yetişen, Eğitim Danışmanı, Ogün Dinler, eğitim verdiği, işletmede, öğrencilerin, sınav başarısı, yakaladığı başarı, Adana, Yüreğir, eğitim
Yorumlar
Haber Yazılımı