MHP'den Bartın'daki Trafik Kazasıyla İlgili Açıklama
Haber Detayı
03 Ekim 2021 - Pazar 15:21 Bu haber 1668 kez okundu
 
MHP'den Bartın'daki Trafik Kazasıyla İlgili Açıklama
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Bartın İl Teşkilatı aracının trafik kazası yapması konusunda bilgilendirmelerde bulundu.
MHP Haberi
MHP'den Bartın'daki Trafik Kazasıyla İlgili Açıklama

MHP Bartın İl Teşkilatı aracının Bartın - Zonguldak karayolunda trafik kazası yapması konusunda bilgilendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile MHP Bartın İl Yönetim Kurulu üyesi Murat Sevilmiş'in vefat ettiği trafik kazası konusunda inceleme yapmak ve acıları paylaşmak üzere bir Heyet oluşturduklarını açıkladı.

 

TRAFİK KAZASINI İNCELEME HEYETİ OLUŞTURULDU

 

MHP Bartın İl Teşkilatı aracının, MHP'nin Ankara'da düzenlediği Bölge İstişare Toplantısı'na giderken trafik kazası geçirmesiyle ilgili bilgilendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bugün Bartın - Zonguldak karayolunda meydana gelen elim kazada, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile MHP Bartın İl Yönetim Kurulu üyesi Murat Sevilmiş kardeşlerimiz vefat etmiş ve 14 dava arkadaşımız yaralanmıştır. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla, incelemelerde bulunmak ve yaşanan acıyı paylaşmak üzere Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım ve Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Sadir Durmaz’ın başkanlığında, TBMM İdare Amiri Ankara Milletvekili Erkan Haberal, MYK üyelerimiz Davut Haskırış, Murat Kotra, Necmi Yıldırım, Özgür Bayraktar ve Yüksel Aydın’dan oluşan bir heyet görevlendirilmiştir. Camiamıza baş sağlığı, yaralı arkadaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

Bir açık hava görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Semih Yalçın, MHP Bartın, İl Teşkilatı, trafik kazası, inceleme heye
Yorumlar
Haber Yazılımı