MHP'li Yaşar Kaba'dan DP'li Cemal Enginyurt'a Ayar
Haber Detayı
22 Temmuz 2022 - Cuma 20:33 Bu haber 5000 kez okundu
 
MHP'li Yaşar Kaba'dan DP'li Cemal Enginyurt'a Ayar
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, MHP'deyken Kurt gibi ulurken DP'ye geçince At gibi kişneyen Cemal Enginyurt'a ayar verdi.
MHP Haberi
MHP'li Yaşar Kaba'dan DP'li Cemal Enginyurt'a Ayar

Meral Akşener'in Müsavat Dervişoğlu ve Cemal Enginyurt ile birlikte Korgan ilçesine yaptığı ziyarette protestocu bir vatandaşın tartaklanmasına tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, eleştirileri hazmedemeyerek kendisine hakaret içeren sözler sarfeden Cemal Enginyurt'a sosyal medyadan ayar verdi. 

 

MERAL AKŞENER'İN ORDU ZİYARETİNDE VATANDAŞ TARTAKLANDI

 

Ziyaret ettiği illerde vatandaşların tepkisiyle karşılaşan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ordu'nun Korgan ilçesinde de protesto edildi. Meral Akşener'e bir şeyler söyleyeceğini ifade eden bir vatandaş, 6'lı muhalif ittifaka yönelik eleştiride bulununca İyi partililer tarafından tartaklanarak alandan uzaklaştırıldı.

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA'DAN AKŞENER, DERVİŞOĞLU VE ENGİNYURT'A TEPKİ

 

Her gezisinde eleştirilerde bulunan vatandaşlara tartaklama eylemi gerçekleştiren İyi Partililere, Meral Akşener'e, geziye katılan Müsavat Dervişoğlu'na ve Cemal Enginyurt'a tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İP'in müdiresi; çantacı Musavatla Çiko Cemal'i de yanına alarak Ordu ilimize gittiler. Çantacının ve Çiko'nun ablaları ile beraber halkın önünde parende atıp, gerdan kırıp, bel kıvırmaları Aybastı ilçesinde milleti galeyana getirmiş kargaşa içerisinde kendilerini bulmuşlardır. Miadı dolmuş Canbaz müdirenin ipleri gevşemiş, hissiyatı körelmiş, vicdanı tükenmiştir. Ardına taktığı kelam bilmez, aklı ermez, sözüne güvenilmez, üç beş kalıbına sığmaz kaos sevici ile toplumsal bilinci kundaklamaya kalkışmakta herhangi bir beis görmemiştir. Halkımızın sabrını sınamayın! Değerlerine dil uzatmayın! İçinde bulunduğunuz zillet halinde sağa sola saldırmayın! Akıllı olun! Zelil olmayın! Haddinizi aşmayın!'' dedi.

 

CEMAL ENGİNYURT'TAN MHP'Lİ YAŞAR KABA'YA HAKARET

 

2019'da katıldığı bir televizyon proğramında, ''Erdoğan’a laf yetiştiren Meral Akşener nerede senin Ülkücülüğün, nerede senin Milliyetçiliğin, Sezai Temelli’ye nerede bu Kürdistan diye sormuyorsun? Hangi Kürdistan’da kazanacaksınız diye sormuyorsun? Bir Cumhur İttifakı vardır, bir de Zillet İttifakı var. Zillet ittifakı gibi Meral Akşener de kongrelerinde istiklal Marşı okumayan HDP'ye ses çıkarmadığı gibi, HDP'ye laf söylememize kızıyor.'' sözleriyle İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sert eleştirilerde bulunan Cemal Enginyurt, MHP'deyken İyi Parti'nin de içinde olduğu muhalif ittifaka Zillet İttifakı diyordu. 

 

MHP'deyken Kurt gibi ulurken MHP'den ihraç edildikten sonra Demokrat Parti'ye geçince At gibi kişnemeye çalışan ve eskiden Zillet İttifakı dediği muhalif ittifakın bir parçası haline gelen Cemal Enginyurt, Meral Akşener'in Ordu ziyaretine katılımından dolayı kendisini de eleştiren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba'ya sosyal medyadan verdiği cevapta, ''Demircinin itleri, sahibinize yaranmak için KABA bir çukur haliyle bize sallamanız size itibar kazandırmaz. Kaba bir köpek olarak yaşarsınız'' diyarek hakaret içeren sözler sarfetti.

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA'DAN CEMAL ENGİNYURT'A CEVAP

 

Hakaret içeren sözler sarfeden Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'a tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Gültekin’in finosu ciko Cemal. Kemik yalaya yalaya Bozkurt’la itin arasındaki farkı unuttun. Bozkurt’un yelesi itin tasması olur. Gültekin sana tasmayı takmış Uysal uysal geziyorsun. Bize de mi hav hav HOŞT.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, MHP, eski Milletvekili, hakaret edince, cevap verdi, ayar verdi, siyasi tartışma, vatandaş, tartaklandı, ziyaret
Yorumlar
Haber Yazılımı