Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım'dan Kızılelma Vurgusu
Haber Detayı
21 Mart 2021 - Pazar 12:57 Bu haber 8216 kez okundu
 
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım'dan Kızılelma Vurgusu
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Türk milletinin istiklal ve istikbal uğrunda demirden dağları dahi eritmekten geri durmayacağını belirterek, Ergenekon ve Kızılelma vurgusu yaptı.
ÜLKÜCÜ Haberi
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım'dan Kızılelma Vurgusu

Türk Milletinin Ergenekon’dan çıkışının ve Bozkurt’un geleceğe yürüyüşünün başlangıcı olan baharın müjdecisi Nevruz Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Türk milletinin istiklal ve istikbal uğrunda demirden dağları dahi eritmekten geri durmayacağının simgesi olan Nevruz'un Türk Milletinin Kızılelma mefkûresinin tarih sahnesindeki örneği olduğunu söyledi.

 

NEVRUZ TÜRK MİLLETİNİN KIZILELMA MEFKURESİNİN TARİH SAHNESİNDEKİ ÖRNEĞİDİR

 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Nevruz, Türk milletinin istiklal ve istikbal uğrunda demirden dağları dahi eritmekten geri durmayacağının, Türk ulusuna esaretin reva görülmeyeceğinin simgesidir. Aynı zamanda kızıl elma mefkûremizin tarih sahnesindeki örneğidir. Nevruz, Türk milletinin hürriyete ulaşma yolundaki kararlılığının sönmez ateşidir. Ankara Savaşı'ndan sonra birliğimizi sağlayan I. Mehmet'in kılıcında da Türk milletini esaretten kurtuluşa çıkaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün inancında da aynı ateşi görürüz. Baharın müjdecisi, Türk'ün ulu bayramı Nevruz kutlu olsun. Birliğimiz, dirliğimiz daim olsun.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, Ergenekon, Kızılelma, dağları eriten, Türk Milleti, Türk dünyası, Kızılelma Hedefi, Ülkücü Hareket
Yorumlar
Haber Yazılımı