İyi Parti'ye Adana'dan İkinci Şok! Yöneticiler İstifa Etti
Haber Detayı
20 Mart 2021 - Cumartesi 23:03 Bu haber 4899 kez okundu
 
İyi Parti'ye Adana'dan İkinci Şok! Yöneticiler İstifa Etti
İyi Parti Adana İl ve İlçe Teşkilatı'nda görev yapan yönetici ve üyeler partilerinden istifa ettiklerini açıkladılar.
ADANA HABERLERİ Haberi
İyi Parti'ye Adana'dan İkinci Şok! Yöneticiler İstifa Etti

Geçen hafta 50 kişiden oluşan çoğunluğu yönetici olan bir grubun istifa edip MHP'ye katılmasıyla şok yaşayan İyi Parti Adana yönetimi, dün aralarında İl ve İlçe Teşkilatı'nda görev yapan yöneticilerin de bulunduğu 29 kişilik bir grubun istifa edip, İyi Parti'den daha önce istifa eden Milletvekillerinden İsmail Koncuk ve Ümit Özdağ ile hareket edeceklerini açıklamasıyla ikinci bir şok yaşadı.

 

İYİ PARTİ'Lİ AYHAN BİNBOĞA'DAN İSTİFA AÇIKLAMASI

 

İyi Parti Seyhan İlçe Başkan Yardımcısı Ayhan Binboğa, İyi Parti'den istifa kararıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Benim amacım Türk Milliyetçiliği fikri etrafında kenetlenmiş, amacıyla Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Milleti için ülküsü olan bir siyasi tecrübenin mecliste yeniden yeşermesidir. Adana ili özelinde Türk, Kürt, Arap, Çerkez, Alevi, Sünni bütün kardeşlerimin mutluluğu, huzuru ve birlikteliği için. Bu vesileyle Seyhan İlçe Başkan Yardımcılığını yaptığım kendi değer yargılarımın siyasetteki temsil noktası olacağını zannettiğim ve bu zannın hatırına nefsimden, kendimden, ailemden, evlatlarımdan ve sevdiklerimden fedakarlık ederek, canla başla çalıştığım İyi Parti'den istifa ediyorum. Değerlerimin ideallerimin gerçekleşmesi noktasında yapmış olduğum çalışmalardan asla pişman değilim. Ben inandığım doğrulara layık hareket ettim. Hak olandan doğru olandan hiç sapmadım ve taviz vermedim. Değerlerimize aykırı durumlar söz konusu olduğunda her aşamada bütün toplantılarda ifade ettim, mücadelesini verdim. Bundan dolayı hakkıma girenleri mahsus tutmak kaydıyla, bütün İyi Parti'li arkadaşlarıma kardeşlerime hakkımı helal ediyor ve helallik istiyorum. Aynı değerlere sahip olan bütün arkadaş dostlar ve kardeşlerimi de beraber hareket etmeye davet ediyorum. Biz bu vatana ve insanımıza İsmailler gibi kurban olmaya adanmışız. Ümitvarız. Özümüz dağ gibi dimdik ayakta yolumuza yürüyoruz. Adana Milletvekilimiz Sayın İsmail Koncuk ve Ümit Özdağ ile birlikte hareket edeceğiz.'' dedi.

 

29 KİŞİ ADINA AÇIKLAMA YAPAN AYHAN BİNBOĞA'DAN İYİ PARTİ'YE SERT SÖZLER

 

İyi Parti Adana İl ve İlçe Teşkilatı'nda görev yapan yönetici ve üyelerden oluşan 29 kişilik grup adına düzenlediği basın toplantısında açıklama yapan İyi Parti Seyhan İlçe Başkan Yardımcısı Ayhan Binboğa, ''Demokrasi, Milliyetçilik ve Atatürkçülük gibi birçok değerin istismar edildiği ancak iktidar olmak için bu değerlerle hiçbir şekilde örtüşmeyen kişi ve yapılarla açık veya örtülü beraberlikleri üzülerek izliyoruz. Leyla Zana'ya, FETÖ'ye sosyal medya hesaplarından övgüler yağdıran kişilerin İyi Parti divanına alınması partimizin kime ve neye hizmet ettiği hususunda kuşkular uyandırmıştır. İyi Parti'nin kuruluş misyonundan çok uzaklara savrulduğu gözle görülen bir gerçektir." dedi.

 

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

 

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir


  

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ayhan Binboğa, 29 arkadaşıyla, istifa etti, toplu istifa
Yorumlar
Haber Yazılımı