MHP'li Bünyamin Avcı'dan Hainlere ve Ortaklarına Uyarı
Haber Detayı
21 Mart 2021 - Pazar 14:26 Bu haber 4662 kez okundu
 
MHP'li Bünyamin Avcı'dan Hainlere ve Ortaklarına Uyarı
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türkiye'nin her tarafını sarmalamış hainlerin ve ortaklarının ayak diretme çabalarının beyhude olduğunu söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Bünyamin Avcı'dan Hainlere ve Ortaklarına Uyarı

Türk Milletinin Ergenekon’dan çıkışının ve Bozkurt’un geleceğe yürüyüşünün başlangıcı olan baharın müjdecisi Nevruz Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türk Milletinin uzun bir aradan sonra yeniden tarih sahnesine çıkmayı başardığını belirterek, hainlerin ve ortaklarının ayak diretme çabalarının beyhude olduğunu söyledi.

 

ERGENEKON’DAN ÇIKIŞIN ADI: NEVRUZ

 

Nevruz Bayramı’nın tüm Türk ülkelerinde ve akraba topluluklarda binlerce yıldır kutlandığını, Doğu Türkistan’dan Avrupa içlerine hatta Amerika’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada yaşatıldığını, bütün Türkler ve akraba topluluklar için birleştirici özelliğiyle kuşaktan kuşağa aktarılan kutlu bir miras olduğunu belirten MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Nevruz, kimi yerde ‘Yeni gün’, ‘Yılbaşı’, kimi yerde ‘Baharın gelişi’ olarak kabul edilirken, demirden dağları eritip yol tutan, yeniden var olan, tarih sahnesine yeniden çıkan Türk milletinin zihninde genelde ‘Ergenekon’dan çıkışı’ ifade eder.'' dedi. 

 

300 MİLYON TÜRK’ÜN ORTAK NABZI TÜRKİYE

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Asil milletimiz  her zorluğun ardından bir çıkış yolu bulmuştur. Tıpkı Ergenekon Destanında olduğu gibi, 1. Dünya Savaşı'nın ardından sarı saçlı mavi gözlü Bozkurt Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde adeta küllerinden yeniden doğan Türk Milleti uzun bir sessizlikten sonra bir kez daha tarih sahnesine çıkmayı başarmıştır. 300 milyon nüfusa sahip Türk Dünyasının ortak nabzının attığı Türkiye Cumhuriyeti, Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemiyle hareket yeteneği, Cumhur İttifakıyla da yitik özgüveni tekrar kazanmıştır. Karabağ’dan, Suriye, Katar’dan Somali, Libya’ya; Doğu Akdeniz’e kadar ses veren Türkiye’nin varlığı tüm düşmanlarımızı tedirgin etmektedir.'' dedi. 

 

HAİNLERİN AYAK DİRETME ÇABASI BOŞUNA

 

“O düşmanların içimizdeki uzantıları da fitne ve ihanetle meşgul” diyen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Ancak; yargıdan, siyasete, eğitimden ticarete, bürokrasiden, medya ve sivil örgütlere kadar yer tutmuş fetöcü, pkklı hainlerin ve ortaklarının ayak diretme çabaları boşunadır. Cumhurbaşkanımız Sayın Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliklerinde inşa edilen Cumhur İttifakı, İblis’in ve uşaklarının tuzaklarını sabırla, akıl ile bozacaktır. Türk Milleti demirden dağları eritmeye ve çıkışı sürdürmeye devam edecektir. Bu duygularla idrak ettiğimiz Nevruz’un Türk-İslam Dünyası için hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimin, kıymetli vatandaşlarımızın bayramlarını içtenlikle kutluyorum.'' dedi.

 

Resim

 


 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Türkiyenin her tarafını, sarmalamış hainler, ve ortakları, boşuna uğraşmayın, geliyoruz, oyunları bozduk, Ergenekon, Bozkurt
Yorumlar
Haber Yazılımı