Ülkü Ocakları'ndan 60 Yaş Üstüne İhtiyaç Hizmeti
Haber Detayı
22 Mart 2020 - Pazar 01:26 Bu haber 3688 kez okundu
 
Ülkü Ocakları'ndan 60 Yaş Üstüne İhtiyaç Hizmeti
Emirdağ Ülkü Ocakları Başkanlığı, 60 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için seferber oldu.
ÜLKÜCÜ Haberi
Ülkü Ocakları'ndan 60 Yaş Üstüne İhtiyaç Hizmeti

Emirdağ Ülkü Ocakları Başkanlığı, coronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşların evden dışarı çıkmaması yönünde alınan kararlardan sonra üç farklı kampanya başlatarak, vatandaşların evden dışarı çıkmaması için teşvik ediyor. Bu kapsamda, 60 yaş üstü vatandaşların alışveriş ihtiyaçlarını karşılanması, 65 yaş üstü vatandaşlara ücretsiz hijyen paketi verilmesi ve tüm vatandaşlara evde okumaları için kitap hediye edilmesi kampanyası başlatıldı.

 

60 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARIN ALIŞVERİŞ İHTİYAÇLARI

 

Emirdağ Ülkü Ocakları Başkanlığı, coronavirüs tedbirlerinin uygulanmasını teşvik etmek amacıyla, ''60 yaş üstü büyükler evinde kalsın, alışveriş ve çarşı ihtiyaçlarını Ülkü Ocaklılar karşılasın'' sloganıyla kampanya başlattı.  
İçişleri Bakanlığı'nın 65 yaş üstü vatandaşlar için sokağa çıkma yasağı başlatmasıyla daha da anlamlı olan bu kampanya ile ilgili Emirdağ Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ''Ülkemizi tehdit eden COVİD-19 virüsü sebebiyle ilçemiz Emirdağ’da yaşayan 60 yaş üstü büyüklerimizin ihtiyaç duymaları halinde alışveriş ve çarşı ihtiyaçlarını yapmak adına Emirdağ Ülkü Ocakları olarak gönüllüyüz. Belirttiğimiz irtibat numaralarına ulaştığınız takdirde yardımcı olunacaktır. İrtibat Numaralarımız; 05316835696 ve 05444938100'' denildi.

 

65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ HİJYEN PAKETİ KAMPANYASI

 

Emirdağ Ülkü Ocakları Başkanı Uğraş Sağlam, 65 yaş üstü vatandaşlara ücretsiz hijyen paketi dağıtılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizi de tehdit eden COVİD-19 virüsünü önlemenin en etkili yolu kişisel hijyen kurallarına dikkat etmekten geçmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımız’ın Coronavirüs ile açıkladığı tedbirler arasında yer alan , Bilim Kurulu’nun önerisiyle başta İstanbul ve Ankara illerimiz olmak üzere 65 yaş üstü yaşlılarımız kolonya ve maske dağıtılacağının açıklanmasının ardından, bizlerde Emirdağ Ülkü Ocakları olarak , ilçemiz Emirdağ'da yaşayan vatandaşlarımıza belirttiğimiz irtibat numaralarına ulaşmaları koşuluyla içerisinde kolonya, sabun, peçete, eldiven, maske ve deterjanlardan oluşan hijyen paketimizi ücretsiz olarak adreslerine ulaştırmayı hedefliyoruz. İrtibat Numaramız; 05419338916'' dedi.

 

VATANDAŞLARIN EVDEN ÇIKMAMASI İÇİN KİTAP HEDİYESİ KAMPANYASI

 

Emirdağ Ülkü Ocakları Başkanı Uğraş Sağlam, evden dışarı çıkılmaması için vatandaşlara kitap hediye edilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Ülkemizi tehdit eden COVİD-19 virüsü sebebiyle Evinde Kal Türkiye çağrısına kulak veren başta genç kardeşlerimiz öğrenciler olmak üzere Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sinan ATEŞ’in tavsiyeleri üzerine Ülkü Ocakları Kitap Öneriyor projesi kapsamında bütün vatandaşlarımıza kitap ulaştırmak adına Emirdağ Ülkü Ocakları olarak gönüllüyüz. Belirttiğimiz irtibat numaralarından Emirdağ Ülkü Ocaklarına başvurmanız halinde kitaplarınız adreslerinize teslim edilecektir.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü, Ocakları'ndan, 60, Yaş, Üstüne, İhtiyaç, Hizmeti,
Yorumlar
Haber Yazılımı