MHP'li Kılavuz: Kriz Fırsatçılarına En Ağır Ceza Verilmeli
Haber Detayı
15 Mart 2020 - Pazar 17:15 Bu haber 2704 kez okundu
 
MHP'li Kılavuz: Kriz Fırsatçılarına En Ağır Ceza Verilmeli
MHP Haberi
MHP'li Kılavuz: Kriz Fırsatçılarına En Ağır Ceza Verilmeli

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, coronavirüs krizini fırsata çevirmeye kalkanlara en ağır cezanın verilmesi gerektiğini söyledi.

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, coronavirüs salgınından dolayı insanların can derdine düştüğü bir ortamda özellikle sağlık ürünleri fiyatlarını yükseltenlere tepki göstererek, krizi fırsata çevirmeyi marifet sayanların insanlıktan nasibini almayanlar olduğunu ve fırsatçılara en ağır cezanın verilmesi gerektiğini söyledi.

 

KRİZİ FIRSATA ÇEVİRENLER İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAYANLARDIR

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, ''Krizi fırsata çevirmeyi marifet sayanlar insanlıktan nasibini almayanlardır, karaborsacılığa tamah edenler ahlaktan bihaber olanlardır. İnsanlar canlarının derdine düşmüşken, sağlıkları konusunda endişe duyarken sağlık ürünlerinin fiyatlarını yükseltmenin hiçbir insani tarafı yoktur. Bu vatan, bu millet- zor günde bir olanların, acıda, sevinçte birbirine omuz veren insanların yurdudur.'' dedi.

 

TÖREMİZ VURGUNCULUĞA ASLA GEÇİT VERMEMİŞTİR

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, ''Milletimizin asli karakterinde fırsatçılık hiçbir zaman yer bulmamış, inancımız, töremiz, terbiyemiz vurgunculuğa asla geçit vermemiştir. Bu yüzsüzlerin hak ettikleri en ağır cezayı almalarına yönelik çalışma başlatan Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan'a, virüsün Türk milletinin sağlığını tehdit etmemesi adına insanüstü çaba sarf eden Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya teşekkürlerimi sunuyorum. Cenab-ı Allah milletimizi her türlü felaketten korusun.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Kılavuz:, Kriz, Fırsatçılarına, En, Ağır, Ceza, Verilmeli, , , , , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı