Türkiye Kamu-Sen'den Bayram İkramiyesi Önerisi
Haber Detayı
28 Nisan 2021 - Çarşamba 20:17 Bu haber 2988 kez okundu
 
Türkiye Kamu-Sen'den Bayram İkramiyesi Önerisi
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlara bayram ikramiyesi verilmesi konusunda önerilerini sundu.
GÜNDEM Haberi
Türkiye Kamu-Sen'den Bayram İkramiyesi Önerisi

Kamu kurum ve kuruluşlarında bayram ikramiyesi almayan tek kesimin çalışan memurlar olduğuna dikkat çeken Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, çalışan memurlara bayram ikramiyesi verilmesi halinde zor durumda olan esnaflara da katkı sağlanmış olacağını ve piyasaların canlanacağını söyledi.

 

KAMUDA BAYRAM İKRAMİYESİ ALMAYAN TEK KESİM ÇALIŞAN MEMURLARDIR

 

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kamu kurum ve kuruluşlarında, kamu işçileri ve emekliler bayram ikramiyesi almaktadır. Kamuda çalışıp da bayram ikramiyesi alamayan tek kesim memurlardır. Yaklaşık bir buçuk yıldan beri salgınla canla başla mücadele eden başta sağlık çalışanları olmak üzere bütün memurlarımız en azından dini bayramlarda bayram ikramiyesini fazlasıyla hak etmişlerdir.'' dedi.

 

ÇALIŞAN MEMURLARA BAYRAM İKRAMİYESİ VERİLİRSE PİYASALAR CANLANIR

 

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, ''Yaklaşan Ramazan bayramında 3 milyonun üzerindeki memurumuzu bir nebze olsun mutlu etmenin ve bu adaletsizliğe son vermenin zamanı gelmiştir. Verilecek bu ikramiye zor durumda olan esnafımıza da katkı sağlayacak, piyasaları da canlandıracaktır.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Türkiye KamuSen, Genel Başkanı, Önder Kahveci, Bayram ikramiyesi, verilirse, esnaflara katkı, sağlanır, piyasa canlanır, kamu çalışanları
Yorumlar
Haber Yazılımı