MHP'li Kılavuz: Satılmış Nankörlere Haram Olsun
Haber Detayı
28 Nisan 2021 - Çarşamba 02:34 Bu haber 2760 kez okundu
 
MHP'li Kılavuz: Satılmış Nankörlere Haram Olsun
MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, ekmeğimizi yiyip suyumuzu içtiği halde ihanet eden satılmış nankörleri lanetlediğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Kılavuz: Satılmış Nankörlere Haram Olsun

TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, 1915 olaylarına yönelik sözde soykırım iddialarıyla Türk Milletini suçlayanlara tepki gösteren MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, tarihî belgelere dayanmayan yalanlarla Türkiye'nin ekmeğini yiyip suyunu içtiği halde Türkiye'ye ihanet eden satılmış nankörleri lanetlediğini söyledi. 

 

VATANIMIZIN EKMEĞİNİ YİYİP SUYUNU İÇEN HAİNLERİ LANETLİYORUM

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada, ''24 Nisanda sözde 'Ermeni soykırımı' adı altında tarihin en büyük yalanıyla yüce Türk milleti suçlanmakta. Bu yalan tarihî belgelerle ve gerçeklerle değil, siyasi ve politik gerekçelerle yapılmaktadır. Vatanımızın ekmeğini yiyip, suyunu içen içimizdeki satılmış nankörler de bu emperyalist yalanı koro hâlinde tekrar etmektedir. Terör maşalarına haram olsun, yazıklar olsun! Bu hainleri nefretle lanetliyorum.'' dedi.

 

ŞANLI VE ŞEREFLİ GEÇMİŞİMİZDE UTANILACAK HİÇBİR HADİSEMİZ YOKTUR

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, ''Türk milleti 3 kıtada, 7 iklimde adaletiyle, hoşgörüsüyle, vefasıyla gönüllerde yerini almıştır. Şanlı ve şerefli geçmişimizde utanılacak hiçbir hadisemiz yoktur. Soykırım ve katliamlar Ermenistan'ın ve ABD'nin kirli geçmişindedir. Asıl soykırım Anadolu'da ve Hocalı'da binlerce insanımızı şehit eden Ermeni çetelerinin yaptıklarıdır. Şanlı ecdadımızı rahmetle, minnetle anıyorum.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 


 
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Mersin Milletvekili, Olcay Kılavuz, TBMM Genel Kurulu, ekmeğimizi yiyip, suyumuzu içip, ihanet edenlere, haram olsun, yazıklar olsun, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı