İyi Parti'de Deprem! İlçe Yönetimi Topluca İstifa Etti
Haber Detayı
27 Nisan 2021 - Salı 23:17 Bu haber 3405 kez okundu
 
İyi Parti'de Deprem! İlçe Yönetimi Topluca İstifa Etti
İyi Parti İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri toplu olarak partilerinden istifa etti.
SİYASET Haberi
İyi Parti'de Deprem! İlçe Yönetimi Topluca İstifa Etti

İyi Parti Alaşehir İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin, İlçe Başkanı ve 2 Yönetim Kurulu üyesinin MHP'ye geçeceği iddiasıyla istifa ettiği konuşulurken İyi Parti Alaşehir İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Cihan Yıldırım, olumsuzluklar hakkında yaptıkları uyarıların Genel Merkez yönetimi tarafından dikkate alınmaması üzerine toplu olarak istifa ettiklerini açıkladı.

 

İYİ PARTİ ALAŞEHİR İLÇE BAŞKANI CİHAN YILDIRIM'DAN İSTİFA AÇIKLAMASI

 

İyi Parti Alaşehir İlçe Başkanı Cihan Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ben İyi Parti Alaşehir İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesiyim. Arkadaşlarım ise İyi Parti Alaşehir İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve bu partinin kuruluşunda yer almış parti üyeleridir. Bu gün toplu olarak İyi Parti'den ve İyi Parti de yürütmüş olduğumuz ilçe başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği görevlerinden istifa ediyorum.'' dedi.

 

BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIK

 

İyi Parti Alaşehir İlçe Başkanı Cihan Yıldırım, ''Yerel siyasette İyi Parti'yi temsilen Belediye Kadrolarında bulunan kişilerin 'kötü adam' rolünü severek üstlendiğini, her türlü usulsüzlüğü ve gayri hukuki işlemleri yaptıkları bu konuya ilişkin yaptığımız uyarıların ve şikayetlerin Genel Merkez tarafından hiç dikkate alınmadığını ve İyi Parti’ye zarar veren bu kişilerin engellenmesi için hiçbir girişimde bulunulmadığını büyük hayal kırıklığı içerisinde gördük. Bu şartlar altında İyi Partide siyaset yapma imkanımız kalmamış olup, İyi Parti’den toplu olarak istifa ediyoruz.'' dedi.

 

Bir 1 kişi, masa, ofis ve iç mekan görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İstifa depremi, ilçe başkanı, belediye meclis üyesi, Cihan Yıldırım, istifa etti, MHPye geçecekler, istifa açıklaması, siyaset haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı