İyi Parti'den MHP'ye Geçenler Yeni İstifaları Tetikledi
Haber Detayı
28 Nisan 2021 - Çarşamba 21:57 Bu haber 5137 kez okundu
 
İyi Parti'den MHP'ye Geçenler Yeni İstifaları Tetikledi
İyi Parti'den istifalar partide deprem etkisi oluştururken, istifalar yeni istifaları tetikledi.
MHP Haberi
İyi Parti'den MHP'ye Geçenler Yeni İstifaları Tetikledi

İyi Parti Alaşehir İlçe Başkanı ve Alaşehir Belediye Meclis Üyesi Cihan Yıldırım'ın Yönetim Kurulu üyeleri ve parti üyelerinden oluşan 15 kişiyle birlikte partilerinden istifa ederek MHP'ye katılmaları gündeme bomba gibi düşerken MHP'ye katılımlarla ilgili yeni bir açıklama yapan MHP Alaşehir İlçe Başkanı Necdet Türk, partilerinden istifa ederek MHP'ye katılanların 135 kişiyi bulduğunu açıkladı.

 

İYİ PARTİ'DEN İSTİFA EDENLERE MHP'YE KATILIM TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

İyi Parti Alaşehir İlçe Başkanı ve Alaşehir Belediye Meclis Üyesi Cihan Yıldırım'ın Yönetim Kurulu üyeleri ve parti üyeleriyle birlikte partilerinden istifa ederek MHP'ye katılmaları, İyi Parti'de deprem etkisi oluşturdu. MHP MYK Üyesi Ali Uçak, MHP Manisa İl Başkanı Ömer Baysal ve MHP Alaşehir İlçe Başkanı Necdet Türk, İyi Parti'den istifa edenlerin MHP'ye katılmalarıyla ilgili tören düzenleyerek, katılım yapanlara Üç Hilal rozetlerini taktı.

 

İYİ PARTİ'DEN İSTİFA EDENLER ADINA BAŞKAN CİHAN YILDIRIM'IN AÇIKLAMASI

 

İyi Parti Alaşehir İlçe Başkanı ve Alaşehir Belediye Meclis Üyesi Cihan Yıldırım, partisinden istifa etmeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Milletimize hizmet etmek için büyük ümitlerle girdiğimiz İyi Parti'de, ekipçilik anlayışının dışına çıkılamadığını ve demokratik teamüllere uygun davranılmadığını gördük. Demokrasi, milliyetçilik ve Atatürkçülük gibi birçok değerin istismar edildiğini ve iktidar olmak için bu değerlerle hiçbir şekilde örtüşmeyen kişi ve yapılarla açık veya örtülü beraberlikleri üzülerek izledik. Bu olumsuzluklara daha fazla ortak olmamak için yuvamız olan MHP'ye döndük. Hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

MHP ALAŞEHİR İLÇE BAŞKANI NECDET TÜRK'ÜN AÇIKLAMASI

 

MHP İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen katılım töreninde ''İyi Parti Alaşehir İlçe Başkanlığı ve yönetim kurulu üyelikleri görevlerinden toplu olarak istifa ederek partimize katılan değerli arkadaşlarımıza aramıza hoş geldiniz diyoruz.'' diyerek, İyi Parti'den MHP'ye katılanlara Üç hilal rozeti takan MHP Alaşehir İlçe Başkanı Necdet Türk, MHP'ye katılım yapanların son durumuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı yeni açıklamada, ''27.04.2021 tarihinde İyi Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı Başkanı ve yönetim Kurulu üyelerinin istifa etmesi sonucu partimize kayıt olan kişi sayısı 135'tir. Ayrıca partimize katılım devam etmekte olup, güncel sayılar belirli aralıklarla Partimiz tarafından açıklanacaktır. Kamuoyunun bilgilerine sunarız.'' dedi.

 

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'MHP' görseli olabilir

 

Bir bir veya daha fazla kişi görseli olabilir

 

Bir 1 kişi, ayakta ve şunu diyen bir yazı 'MHP' görseli olabilir

 

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Alaşehir İlçe Başkanı, Alaşehir Belediye Meclis Üyesi, Cihan Yıldırım, MHP Alaşehir İlçe Başkanı, Necdet Türk, katılım töreni, yuvaya dönüş, hızlandı, Manisa
Yorumlar
Haber Yazılımı