Türkiye'den Azerbaycan'a SİHA ve Füze Desteği
Haber Detayı
17 Temmuz 2020 - Cuma 14:17 Bu haber 14143 kez okundu
 
Türkiye'den Azerbaycan'a SİHA ve Füze Desteği
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Türkiye'nin SİHA'larından füzelerine kadar Azerbaycan'ın emrinde olduğunu söyledi.
TÜRK DÜNYASI Haberi
Türkiye'den Azerbaycan'a SİHA ve Füze Desteği

Ermenistan'ın Azerbaycan'a yaptığı saldırı sonrasında gerilim devam ederken, Nahçivan Özerk Cumhuriyeti Ordu Komutanı Kerem Mustafayev ve Azerbaycan Savunma Bakan Yardımcısı ve Hava Kuvvetleri Komutanı Ramiz Tahirov ile Savunma Sanayi toplantısı yapan Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Türkiye'nin Savunma Sanayi SİHA'larından füzelerine kadar Azerbaycan'ın emrinde olduğunu söyledi.

 

AZERBAYCAN İLE SAVUNMA SANAYİİNDE İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI

 

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir,  sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Nahçivan Özerk Cumhuriyeti Ordu Komutanı Kerem Mustafayev ile Azerbaycan Savunma Bakan Yardımcısı ve Hava Kuvvetleri Komutanı Ramiz Tahirov’u misafir ettik. İki kardeş ülkenin bir kez daha Tek Yürek olduğunu bütün dünyaya göstermemiz gereken bir dönemde, savunma sanayiinde de işbirliği konularımızı görüştük.'' dedi.

 

SİHA'LARIMIZ VE FÜZELERİMİZ AZERBAYCAN'NIN EMRİNDEDİR

 

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, ''Savunma sanayiimiz SİHA’larımızdan mühimmatlarımız ve füzelerimize, elektronik harp sistemlerimize kadar bütün tecrübe, teknoloji ve kabiliyetleriyle her zaman Azerbaycan’ın emrindedir! Azerbaycan ordusuna yeni sistemler kazandırmanın yanında, mevcut sistemlerin modernizasyonu, bakım onarım ve eğitim faaliyetleri konularında birlikte çalışacağız.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Azerbaycan-Ermenistan, Türkiye, SİHA emrinizde, Türk SİHA, Ermenistan saldırısı, Türkiye ve Azerbaycan, Savunma Sanayi
Yorumlar
Haber Yazılımı