MHP Kadın Kolları İlçe Başkanı Görevinden Ayrıldı
Haber Detayı
17 Temmuz 2020 - Cuma 11:45 Bu haber 6409 kez okundu
 
MHP Kadın Kolları İlçe Başkanı Görevinden Ayrıldı
Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları İlçe Başkanı görevinden ayrıldığını açıkladı.
MHP Haberi
MHP Kadın Kolları İlçe Başkanı Görevinden Ayrıldı

Ankara'da siyaset yeniden şekillenmeye devam ederken, 12 yıldır başarılı çalışmalara imza atan MHP Yenimahalle İlçe Başkanı Eyüp Yılmaz’ın görevinden ayrılmasından sonra, özellikle Türkmenlere yönelik başarılı faaliyetleriyle ön plana çıkan MHP Yenimahalle Kadın Kolları Başkanı Emel Öztürk de görevinden ayrıldığını açıkladı.

 

HER ŞARTTA LİDERİMİN ARDINDA VE EMRİNDEYİM

 

MHP Yenimahalle Kadın Kolları Başkanı Emel Öztürk, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kendimi bildiğimden bu yana aidiyet duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nde bir nefer olmanın gururunu son nefesime kadar taşıyacağım. Bizlere emanet edilen MHP Yenimahalle Kadın Kolları Başkanlığı görevimizi, canımız pahasına şanla şerefle bu günlere kadar taşıdık. İçinde bulunduğumuz süreçte Genel Başkanımız Devlet Bahceli Beyfendinin takdiriyle görevimizi yeni emanet sahiplerine teslim etmek üzere bırakıyoruz. Her nerede, ne şartlarda olursa olsun Liderimin bir adım ardında, her daim emrindeyim.'' dedi.


 

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor ve iç mekan

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Yenimahalle Kadın Kolları Başkanı, Emel Öztürk, MHP Kadın Kolları, MHP Ankara, MHP Haberleri, Türkmen Ana, Ülkücü Hareket
Yorumlar
Haber Yazılımı