Tufanbeyli'ye Çıkarma Yapan MHP'li Avcı Gönülleri Fethetti
Haber Detayı
28 Temmuz 2021 - Çarşamba 16:38 Bu haber 2404 kez okundu
 
Tufanbeyli'ye Çıkarma Yapan MHP'li Avcı Gönülleri Fethetti
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İl Divan Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanlarından oluşan bir heyetle birlikte Tufanbeyli İlçesine çıkarma yaptı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Tufanbeyli'ye Çıkarma Yapan MHP'li Avcı Gönülleri Fethetti

Partisiyle vatandaşlar arasındaki mevcut güçlü bağı daha da artırma çabasıyla yaz döneminde de çalışmalara devam eden MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İl Divan Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanlarından oluşan bir heyetle birlikte Tufanbeyli İlçesine giderek önemli ziyaretlerde bulundu. 

 

BAŞKAN AVCI KALABALIK BİR HEYETLE TUFANBEYLİ'YE ÇIKARMA YAPTI

 

Salgın sürecinin normalleşme başlamasıyla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda tüm MHP Teşkilatları sahaya inerken, yaz dönemini en verimli bir şekilde değerlendirmek isteyen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP ile vatandaşlar arasındaki mevcut güçlü bağı daha da artırma amacıyla yoğun mesai başlattı. Bu kapsamda, İl Divan Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanlarıyla beraber il merkezinden 200 kilometre uzakta bulunan Tufanbeyli ilçesini ziyaret eden Başkan Avcı, MHP İlçe Teşkilatında tüm heyetle birlikte istişare toplantısı yaptı. Beraberindeki heyetle birlikte Ak Parti'li Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü’yü ziyaret eden Başkan Avcı, ziyarette Cumhur İttifakı’nın uyumlu ve başarılı çalışmalarına dikkat çekerek değerlendirmelerde bulundu.

 

MHP HEYETİNİN TUFANBEYLİ ZİYARETİ ESNAFLARI VE VATANDAŞLARI MEMNUN ETTİ 

 

MHP Tufanbeyli İlçe Teşkilatı ve Tufanbeyli Belediyesi'ne yaptığı ziyaretlerden sonra proğramına, beraberindeki heyetle birlikte tüm çarşı pazarı gezerek devam eden MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, esnafların sorunlarını dinledi. Esnafları tek tek ziyaret ederken, alışveriş yapan ve caddelerde yürüyen ilçe sakinlerini de unutmayan Başkan Avcı, hal hatır sorup sorunlarını dinlediği vatandaşlara MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamlarını iletti. Başkan Avcı ve beraberindeki heyetin Tufanbeyli ziyaretindeki nazik ve samimi temasları vatandaşlar üzerinde büyük etki bıraktı, takdir gördü. Başkan Avcı'nın Tufanbeyli ziyareti, programa ev sahipliği yapan MHP Tufanbeyli İlçe Başkanı Haydar Dömek’e teşekkür etmesiyle son buldu.

 

Bir 6 kişi, çocuk, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve ağaç görseli olabilir

 

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, İl Divan Kurulu, İlçe Başkanları, Tufanbeyli Ziyareti, esnaf gezisi, Tufanbeyli Belediyesi, Haydar Dömek, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı