MHP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hükümete Teşekkür
Haber Detayı
30 Temmuz 2020 - Perşembe 01:12 Bu haber 2937 kez okundu
 
MHP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hükümete Teşekkür
MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hükümete teşekkür etti.
MHP Haberi
MHP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hükümete Teşekkür

MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, fındık fiyatının 22,5 TL olarak belirlenmesinden üreticilerin memnun olduğunu belirterek, bu fiyatların belirlenmesinde öncülük eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Hükümet üyelerine teşekkür etti.

 

AÇIKLANAN FINDIK FİYATINDAN ÜRETECİLER MEMNUN

 

MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, ''Kabine toplantısı sonrasında Sayın Cumhurbaşkanı tarafından 2020 yılı fındık fiyatları açıklanmıştır. 50 randıman Giresun kalite kabuklu fındık için belirlenen 22,5 TL'lik fiyat, fındık çiftçimizde ve özellikle, bu gelirle ekonomisi hayat bulan bölgemizde, Karadeniz Bölgesi'nde ve Marmara Bölgesi'nde büyük bir memnuniyete sebep olmuştur. Bu sebeple, öncelikle, bu fiyatların açıklanmasında öncülük eden Sayın Cumhurbaşkanımıza, Tarım ve Orman Bakanımıza, Hazine ve Maliye Bakanımıza, Fındık Çalışma Grubunun değerli milletvekili üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkanvekili, Levent Bülbül, Cumhurbaşkanı, Hükümete teşekkür, fındık fiyatları, üreticiler memnun, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı