Sözlü'den Ülkücülere Hakaret Eden Tuğrul Türkeş'e Tepki
Haber Detayı
14 Mart 2021 - Pazar 14:36 Bu haber 8759 kez okundu
 
Sözlü'den Ülkücülere Hakaret Eden Tuğrul Türkeş'e Tepki
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, davasını savunan Ülkücülere hayvan sıfatıyla hakaret eden Tuğrul Türkeş'e tepki gösterdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Sözlü'den Ülkücülere Hakaret Eden Tuğrul Türkeş'e Tepki

Başbuğ Alparslan Türkeş'e hakaret eden yazar Levent Gültekin'in dövülmesi olayında MHP'yi hedef gösteren Ak Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'in, davasını savunan Ülkücülere hayvan sıfatıyla hakaret etmesine tepki gösteren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, MHP'ye ihanet eden Tuğrul Türkeş'in hakaret ettiği MHP'lilerin, Başbuğ Alparslan Türkeş'in mirasını meta gibi satmakla geçinen asalak Tuğrul Türkeş'ten daha haysiyetli olduğunu söyledi. 
 

 

ASLINDA NE OLDU? TARTIŞMANIN PERDE ARKASI

 

Halk TV'de yayınlanan İki Yorum proğramına katılarak rahmetli olan siyasetçilerden Turgut Özal, Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan, Süleyman Demirel ve Alparslan Türkeş hakkında ''Yaşadığımız yıkımları bunlara borçluyuz. Bunlar bizim hayatımızı mahvetti'' diyen yazar Levent Gültekin, MHP'nin ve Ülkücü Hareket'in kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş'e yönelik, skandal ifadeler kullanarak, ''Türkeş milliyetçilik hastalığını, ırkçılık hastalığını bu ülkenin milyonlarca evladının zihnine bolca dökmüş, sırf o milliyetçilik biz bu ülkeyi herkesten daha fazla seviyoruz tuhaflığıyla milyonlarca gencin hayatını karartmıştır, şu anda biliyorum ki onlar da benim gibi büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor.'' demişti.

 

Bu açıklamasının ardından 25 kişilik bir grubun saldırısına uğradığını iddia eden Yazar Levent Gültekin, hedef aldığı rahmetli olan her siyasetçinin sevenlerinin kendisine tepki göstermesini bir yana bırakarak sadece MHP'yi suçlayarak, ''Beni, twitter hesabından tehdit eden partinin Genel Başkan Yardımcıları utansınlar. Asıl sorun, o çocukları canavarlaştıran siyaset düzenidir, koca koca yaştaki siyasetçilerdir, önüne geleni vatan haini ilan edenlerdir.'' demişti.

 

BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN OĞLU TUĞRUL TÜRKEŞ TARTIŞMAYA DAHİL OLDU

 

Yazar Levent Gültekin'in dövülmesi olayınına ilişkin gazeteci yazar Barış Pehlivan'a açıklamalarda bulunan Ak Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, "Saldırıyı tasvip etmiyorum. Böylesi saldırılarda fail meçhulse kime yarar ona bakmak gerekir. Ben Tuğrul Türkeş olarak bu saldırıları yapmayacağıma göre, CHP ya da Ak Parti yapmayacağına göre, maalesef mantık bir yeri gösteriyor.'' diyerek MHP'yi suçladı.

 

MHP GENEL BAŞKAN BAŞDANIŞMANI YILDIRAY ÇİÇEK, TUĞRUL TÜRKEŞ'E CEVAP VERDİ

 

Yazar Levent Gültekin'in dövülmesi olayınıda MHP'yi suçlayan Tuğrul Türkeş'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Yıldıray Çiçek, ''Başbuğumuzu senin tabirinle 'Azgın, hastalıklı, ırkçı milliyetçilikle' suçlarlarken senin suskunluğun bir ayıp, ortada bir delilin yokken MHP’yi suçlaman ayrı bir ayıptır. Gerçekten utan ve gerçekten MHP hakkında sus artık Tuğrul Türkeş. Ayıp, vefa ve utanma denen kavramlarla ruhunu bir an önce tanıştır.'' dedi.

 

TUĞRUL TÜRKEŞ, BU SEFER DE YILDIRAY ÇİÇEK'İ HEDEF ALDI

 

Vefalı(!) bir oğul olarak, Başbuğ Alparslan Türkeş'e saldıran yazar Levent Gültekin'e haddini bildireceği yerde MHP'yi suçlayan Tuğrul Türkeş, bu seferde davasının Başbuğu Alparslan Türkeş'e sahip çıkan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Yıldıray Çiçek'i hedef alarak, ''Ben bir hayvan severim.  Bütün hayvanlar kendi ortamlarında yaşamalı. Bu demek değildir ki başka bir tabiatın doğal yaşamından bazı hayvanları getirip evinizde bahçenizde besleyeceksiniz. Hatta genetiği ile oynanmış ve tuhaflaştırılmış evcil hayvanlara, evdeki küçük köpeklere çok acırım. Evde beslenen küçük köpekler var. Ortak özellikleri ufak olmaları ve boyundan büyük seslerinin olmasıdır. Onlar aciz olduğu için sahibinden ödül almak için haybeye yaygara koparırlar. Bu küçük köpekler sadece sahibinin isteği ve onun keyfi doğrultusunda hareket ederler ve üstüne gitseniz korkar ve sinerler. Yazık.'' dedi.

 

MHP GENEL BAŞKAN BAŞDANIŞMANI HÜSEYİN SÖZLÜ'DEN TUĞRUL TÜRKEŞ'E OKKALI CEVAP

 

Başbuğ Alparslan Türkeş'i ve davasını savunan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Yıldıray Çiçek'e hayvan sıfatlarıyla hakaret eden Tuğrul Türkeş'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İhanet edip terkettikleri eski evlerinin aile üyelerine habire hayvan sıfatları ile hakaret ettiklerini sanan mahdumlar; kastettiğiniz hayvanlar babalarının manevi mirasını meta gibi satarak geçinen siz asalaklardan daha haysiyetlidir.'' dedi.

 

Resim

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, Yıldıray Çiçek, Tuğrul Türkeş, MHPyi hedef alan, Ülkücüleri aşağılayan, sert tepki, MHP, saldırılar
Yorumlar
Haber Yazılımı