MHP'li Avcı ve Varlı'dan ATB Başkanı Şahin Bilgiç'e Ziyaret
Haber Detayı
14 Mart 2021 - Pazar 11:31 Bu haber 4168 kez okundu
 
MHP'li Avcı ve Varlı'dan ATB Başkanı Şahin Bilgiç'e Ziyaret
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç’i ziyaret ettiler.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı ve Varlı'dan ATB Başkanı Şahin Bilgiç'e Ziyaret

MHP Adana İl Başkan Yardımcılarından Sayım Azmaz ve İlhan Pehlivan ile birlikte Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Şahin Bilgiç’e ziyarette bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Ticaret Borsası’nın faaliyetleri ve nitelikli hizmetleriyle ülkenin önemli bir kurumu olduğunu ifade ettiler.

 

ATB BAŞKANI ŞAHİN BİLGİÇ’E ZİYARET

 

ATO ve ADASO gibi Adana’da istihdam, ticaret ve ekonominin nabzının attığı önemli kurumlara ziyaretlerde bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, son olarak Adana Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. ATB Genel Sekreteri Gökhan Öztürk'ün de hazır bulunduğu ziyarette, Borsa ve faaliyetleri hakkında bilgi veren ATB  Başkanı Şahin Bilgiç, Adana Ticaret Borsası’nın tespit, tahlil, tescil ve alım satımda üreticiden sanayiciye, yatırımcıya değin tüm süreçlerde güvenilir bir merkez olarak kendisini kanıtladığını anlattı. Küresel salgının etkisi altında kalan 2020 yılının tarım sektörü açısından önceki yıllara göre daha iyi geçtiğini belirten Bilgiç, tarıma yönelik desteğin azalmadan devam edeceğine olan inancını dile getirdi.

 

AVCI: TARIMIN VAZGEÇİLMEZ OLDUĞU GÖRÜLDÜ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ziyarette yaptığı açıklamada, ''Pandemi vesilesiyle tüm Dünya tarımın vazgeçilemez bir alan olduğunu daha iyi gördü. Verimli, bereketli topraklarıyla tarımsal üretimde de özelde Adana, genelde ise tüm Çukurova’nın ülkemiz için stratejik bir bölge olduğu daha iyi anlaşıldı. Bu bakımdan, üretim kadar; ürünün değer, kalite ve standart bulmasında Adana Ticaret Borsası da aynı konumda. Tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyoruz.'' dedi.

 

VARLI: ATB, ÇOK KIYMETLİ BİR KURUM

 

Bölge tarımının ve üreticilerin sorunlarını Meclis çatısı altında dile getirmek, ilgili kurumlarla paylaşmak suretiyle çözüme yönelik bir çaba içinde olduklarını anlatan MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ''ATB’nin önemine değinen Varlı “Adana Ticaret Borsası, Adana ve bölgemiz tarımına, ülke ekonomisine katma değer sağlıyor. Lisanslı Depoculuğu bölgemize kazandıran, Modern ve Teknolojik Entegre Ticaret Borsası Kompleksi Projesiyle 365 Oda içinde birinci olan, üreticilerimiz ve yatırımcılar lehine güvenli piyasa oluşturan, sektörde değişen şartlara göre kendisini sürekli geliştiren Adana Ticaret Borsası, sadece bölgemizin değil, ülkemizin çok kıymetli bir kurumu. Her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz.'' dedi. 

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana, Bünyamin Avcı, Muharrem Varlı, Adana Ticaret Borsası, Şahin Bilgiç, İlhan Pehlivan, Sayım Azmaz, ATB, önemli ziyaret, Borsa, tescil, alım satım, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı