Adana Ülkü Ocakları'ndan 14 Mart Tıp Bayramı Etkinliği
Haber Detayı
14 Mart 2021 - Pazar 17:44 Bu haber 5209 kez okundu
 
Adana Ülkü Ocakları'ndan 14 Mart Tıp Bayramı Etkinliği
Adana Ülkü Ocakları Başkanlığı, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlediği etkinlikte sağlık çalışanlarına karanfil takdim etti.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana Ülkü Ocakları'ndan 14 Mart Tıp Bayramı Etkinliği

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlediği etkinlikte, doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarına karanfil takdim ederek bayramlarını kutladı.

 

ADANA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI ÇAĞRI KORKUT'TAN ETKİNLİK AÇIKLAMASI

 

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleriyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Adana Ülkü Ocakları olarak toplumda birçok haksızlığa ve şiddete maruz kalan bizler için çok kıymetli değerli doktor, hemşire ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kendilerine karanfil hediye ederek kutladık. Canımız önce Allah'a sonra onlara emanet. Etkinliğe katılarak yardımcı olan Ülküdaşlarımıza teşekkür ederim.'' dedi.

 

ORTA ÖĞRETİM BİRİMİ BAŞKANI CENGİZHAN AŞÇIOĞLU'NDAN ETKİNLİK AÇIKLAMASI

 

Adana Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birimi Başkanı Cengizhan Aşçıoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleriyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Adana Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Çağrı Korkut Beyefendi'nin talimatları doğrultusunda, 14 Mart Tıp Bayramı'nda sağlık çalışanlarımızın yanlarında olduk. Toplumumuza ve Ortaöğretimli kardeşlerimize örnek rol model olmaya devam edeceğiz. Doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız asla yalnız değildir. Tüm Doktor ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

 

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, çiçek ve iç mekan görseli olabilir

 

Resim

 

Bir 1 kişi, ayakta ve iç mekan görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Ülkü Ocakları Başkanı, Çağrı Korkut, 14 Mart Tıp Bayramı, Cengizhan Aşçıoğlu, sağlık çalışanları, doktorlar, hemşire, yanında olduk, karanfil takdim ettik
Yorumlar
Haber Yazılımı