MHP'li Öztürk: Devlete ve Ülkücülere Yeni Ufuklar Çizilecek
Haber Detayı
14 Mart 2021 - Pazar 10:12 Bu haber 3705 kez okundu
 
MHP'li Öztürk: Devlete ve Ülkücülere Yeni Ufuklar Çizilecek
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı'nda yeni ufuklar tayin edeceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Öztürk: Devlete ve Ülkücülere Yeni Ufuklar Çizilecek

MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı'na yönelik değerlendirmelerde bulunan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin banilerinden olan MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Ülkücü iradenin tam desteğiyle Türk devletine yeni ufuklar çizeceğini belirterek, Milliyetçi-Ülkücü Hareket'in Liderinin emrinde gerilmiş bir yaydaki hedefe saplanmayı bekleyen bir ok misali hazır olduğunu söyledi.

 

TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ MHP İLE SİYASİ HAMLEYE DÖNÜŞTÜ

 

Demokrasi, temel insan hak ve özgürlüklerinin, meşru idare tarzının temelidir. Türk milliyetçiliği de Türk milletinin hak ve menfaatlerini savunan, refah ve özgürlüğünü daha da ileri taşımaya çalışan bir fikirdir. Bu bakımdan Türk milliyetçiliği ve demokrasi, ikiz kardeştir. Kaynağını Orhun Abidelerindeki tarihi derinlikten, cihanın dört bir yanına adalet bayrağı taşımış birikimden alan Türk milliyetçiliği, MHP ile siyasi bir hamleye dönüşmüş, sosyal gerçeklikten politik bir hakikate doğru seyir almıştır. Cennetmekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in, Ülkü Ocaklarıyla beraber bir diğer emaneti olan MHP bugün, Türk siyasetinin eşsiz ve değişmez bir parçası olduğunu dost düşman herkese göstermiştir. 

 

LİDER BAHÇELİ, ÜLKÜCÜ İRADENİN DESTEĞİYLE TÜRK DEVLETİNE YENİ UFUKLAR TAYİN EDECEK

 

Türk milletinin ve demokrasisinin buhranlar geçirdiği dönemde inisiyatif alarak oyun bozan, senaryoları yırtıp Türk milleti lehine yeni siyasi rotalar çizen Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ise MHP’nin ortaya koyduğu dengeli ve ilkeli politikanın mimarı ve uygulayıcısı olmuştur. Karanlık emellere sur olan Cumhur İttifakı ve Türk devletinin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasını sağlayacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin banilerinden, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, Ülkücü iradenin tam desteğiyle, Türk devletine yeni ufuklar tayin edecektir.

 

MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET GERİLMİŞ YAYDAKİ OK GİBİ HEDEFİ VURMAYA HAZIR

 

Bu bağlamda 18 Mart'ta düzenlenecek olan 13. Olağan Kongremizde Milliyetçi-Ülkücü Hareket, Liderinin emrinde gerilmiş bir yaydaki hedefe saplanmayı bekleyen bir ok misali hazır olduğunu bir kere daha cümle âleme gösterecektir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli yalnızca bir siyasi parti lideri değil, Türk milletinin ruh kökünden kopan mefkure hamlesinin yürütücüsüdür. Altını çizmek isterim ki, Onun yanında, kutlu Ülkü'ye yürümek, bizler için iki cihanda bahtiyarlık sebebi olacaktır.

 

Bir 4 kişi ve şunu diyen bir yazı 'E POR' görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kırıkkale Milletvekili, Halil Öztürk, MHP Lideri Devlet Bahçeli, MHP 13 Olağan Büyük Kurultayı, yeni ufuklar, tayin edilecek, Devlete ve Ülkücülere
Yorumlar
Haber Yazılımı