MHP'li Çetinkaya'dan Akşener'e Gönderme: Bu da Çok İYİ
Haber Detayı
13 Mart 2021 - Cumartesi 20:50 Bu haber 5874 kez okundu
 
MHP'li Çetinkaya'dan Akşener'e Gönderme: Bu da Çok İYİ
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, HDP ile ilgili genel bir sorunlarının olmadığını anlatmaya çalışan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Çetinkaya'dan Akşener'e Gönderme: Bu da Çok İYİ

Habertürk TV'de katıldığı proğramda Ekrem İmamoğlu'nun attığı tweet'e yönelik değerlendirmelerde bulunan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, HDP ve Buldan ile genel bir sorunlarının olmadığını anlatmaya çalışan Akşener'e  ''Bu da çok İYİ'' diyerek göndermede bulundu.

 

MERAL AKŞENER, İMAMOĞLU'NUN ATTIĞI TWEET TARTIŞMASI İÇİN NE DEDİ?

 

Habertürk TV'de katıldığı proğramda Ekrem İmamoğlu'nun 8 Mart'ta HDP'li Pervin Buldan ile kendisinin yer aldığı kutlama tweetine İyi Parti'lilerin tepki göstermesiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaptığı açıklamada, ''İmamoğlu bir tweet attı. Bizim arkadaşlarımız üzüldü. Niye üzüldü? 24 Haziran'da Buldan bir TV kanalına çıktı benimle ilgili faili meçhulcü olduğumu yani katil demedi de eşinin öldürülmesinde azmettirici olduğumu söyledi. Ben o zaman görevde değildim. O günkü görevlileri bilmesi gerekir. Bu çok yanlış.'' demişti.

 

MHP'Lİ FATİH ÇETİNKAYA'DAN MERAL AKŞENER'E TEPKİ

 

İmamoğlu'nun attığı tweet'e yönelik, esasen HDP ile ilgili genel bir sorunlarının olmadığını anlatmaya çalışan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İP Başkanı Akşener, Buldan'ın eşinin ölümü nedeniyle kendisini ‘azmettirici’ olarak nitelendirdiği için arkadaşlarının İmamoğlu’nun paylaşımına tepki gösterdiklerini söylemiş! Yani bizim HDP ve Buldan ile genel bir sorunumuz yok. Sorun kişisel demeye getiriyor. Bu da çok iyi.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreter Yardımcısı, Fatih Çetinkaya, manidar gönderme, bu da çok iyi, tartışma, anlatmaya çalışan, sorunları olmadığını, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı