Sol Cenahın Hedef Aldığı Karadağlı'ya Bahçeli Sahip Çıktı
Haber Detayı
12 Ekim 2021 - Salı 10:31 Bu haber 2761 kez okundu
 
Sol Cenahın Hedef Aldığı Karadağlı'ya Bahçeli Sahip Çıktı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hakkında linç kampanyası başlatılan oyuncu Tamer Karadağlı’yı telefonla arayarak sahip çıktı.
MHP Haberi
Sol Cenahın Hedef Aldığı Karadağlı'ya Bahçeli Sahip Çıktı

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü alan Nihal Yalçın'a ödülü verirken mimik hareketleri yaptığı gerekçesiyle sol cenahın linç kampanyasına maruz kalan oyuncu Tamer Karadağlı'ya destek çıkan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütü odakları ve siyasi uzantılarının hedef aldığı Tamer Karadağlı'yı telefonla arayarak, milli hassasiyetlerinden ve dik duruşundan dolayı tebrik etti.

 

TAMER KARADAĞLI'NIN OLAYI ANLATAN AÇIKLAMASI

 

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü alan Nihal Yalçın'a ödülü verirken mimik hareketleri yaptığı gerekçesiyle sol cenahın linç kampanyasına maruz kalan oyuncu Tamer Karadağlı, Nihal Yalçın'ın kendisinin susturulmak istendiği iddialarına cevap vererek, ''Konuşma yaparken ödülünü vererek, ödül ile birlikte konuşmasını istediğim Nihal Yalçın ile olan diyaloğumda, ben terbiyesizlik yapmadım. Daha sonra ona sahip çıkanlar tarafından linç yemeye başladım. Olayı ciddiye almadım ancak Nihal Yalçın'ın sosyal medya hesaplarına baktığımda, Selahattin Demirtaş'a özgürlük, Öcalan'ın heykelini dikeceğiz söylemlerini gördüm. PKK'nın terör örgütü olduğuna inanan bir insan olarak, Türk ordusuna silah doğrultan, ateş eden, polisini, öğretmenini öldüren terörist örgütün tümüyle karşısındayım.'' dedi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ TAMER KARADAĞLI'YA SAHİP ÇIKTI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütü odakları ve siyasi uzantılarının hedef aldığı Tamer Karadağlı'yı telefonla arayarak tebrik etti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sayın Genel Başkanımız, sinema ve tiyatro oyuncusu Sn. Tamer Karadağlı’yı telefonla arayarak kendisine yönelik terör örgütü odakları ve siyasi uzantılarının tutumları karşısında yanlarında olduklarını belirtmiş ve Sayın Karadağlı’yı tebrik etmişlerdir. Görüşmede Sayın Genel Başkanımız, Sayın Karadağlı’nın, Türk Milleti’nin iftihar ettiği bir sanatçı olduğunu ifade etmişlerdir. Sayın Genel Başkanımız, sanat camiasında yer alarak, ülke ve millet hassasiyetinin, toplumsal huzurumuzun, milli birlik ve beraberliğimizin korunması karşısında duranlara Sayın Karadağlı’nın gösterdiği sorumlu, sağduyulu ve cesur davranışında yalnız olmadıklarını söylemişlerdir.'' dedi.

 

İSMAİL ÖZDEMİR, TAMER KARADAĞLI'YI AYRICA KUTLADI

 

Linç kampanyasına maruz kalan Tamer Karadağlı'nın açıklamaları üzerine kendisini ayrıca tebrik eden MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Türkiye’de basın ve sanat camiasında Türk Milleti’nin milli birlik ve beraberliği aleyhinde faaliyet gösteren anlayışın önünü açan şahıs ve girişimlerin meşru görülmesi kabul edilemez. Yaşanan bu yanlışlığa karşı tepki ve hassasiyet gösteren Sayın Tamer Karadağlı’yı kutluyorum. Kendisinin şahsında aynı anlayışla Türk Milleti’nin değerlerini müdafaa eden, aynı hassasiyeti taşıyan tüm sanatçılarımız bilmelidirler ki, verdikleri ve verecekleri mücadelelerinde asla yalnız değiller.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, hakkında, linç kampanyası, başlatılan oyuncu, Tamer Karadağlı, telefon etti, sahip çıktı, Milli duruş, tebrik etti, MHP, ödül töreni
Yorumlar
Haber Yazılımı