Osman Diyadin'den Muhalifleri Çıldırtacak Öngörü
Haber Detayı
11 Ekim 2021 - Pazartesi 17:06 Bu haber 6370 kez okundu
 
Osman Diyadin'den Muhalifleri Çıldırtacak Öngörü
Gazeteci yazar Osman Diyadin, MHP'nin gerçek oyu konusunda muhalifleri çıldırtacak öngörülerde bulundu.
MHP Haberi
Osman Diyadin'den Muhalifleri Çıldırtacak Öngörü

Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit proğramında, MHP'nin oyunu anketlerde düşük gösteren anket firmalarının izlediği strateji hakkında değerlendirmelerde bulunan Gazeteci yazar Osman Diyadin, yıllardan beri anket firmalarının MHP'ye yönelik hayırlı bir rüya görmediğini belirterek, Kurultayları ve saha çalışmalarıyla kendini gösteren MHP'nin 2023 seçimlerinde patlama yapacağını söyledi.

 

ANKET FİRMALARININ MHP'NİN OYUNU KASTEN DÜŞÜK GÖSTERME STRATEJİSİ

 

Koronavirüs salgınının siyasi çalışmaları kötü etkilemesine rağmen; MHP İl ve İlçe Teşkilatlarının saha çalışmalarını hızlandırması, TBMM tatile girdikten sonra ise saha çalışmalarına Milletvekillerinin daha aktif katılması, Türkiye genelinde 9 bölgede düzenlenen istişare toplantıları ile tüm Teşkilatların daha da dinamik hale gelmesi, Türk Gençliği Kurultayı ve Analar Bacılar Kurultayı'nda coşkulu kalabalıklarla yeni bir ivme yakalanması, MHP'nin gücünü gösterdi. Son yıllardaki küresel saldırıların artmasından dolayı yükselen Milliyetçilik de hesaba katıldığında, tüm bunlara rağmen anket firmaları tarafından MHP'nin hala baraj altında gösterilmesinin, kasten yapılan bir algı operasyonu olduğu gerçeği ortaya çıktı. Anket firmalarının yaptığı siyasi araştırmaların çok tartışıldığı son çeyrek asırdır, açıklanan anketlerde MHP'nin oylarının düşük gösterilmeye çalışılması, Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit proğramında tartışma konusu oldu. 

 

OSMAN DİYADİN: ANKET FİRMALARI MHP HAKKINDA NEDEN HAYIRLI RÜYA GÖRMEZ

 

Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit proğramında, MHP'nin oyunu anketlerde düşük gösteren anket firmalarının izlediği stratejiyi yorumlayan Gazeteci ve proğram yapımcısı Latif Şimşek'in ''Ak Parti'yi anketlerde belli bir yere kadar düşürebiliyorlar. Ak Parti'nin Cumhur İttifakı'ndaki müttefiki MHP'yi de belli bir yere kadar düşürmeliler ki, Cumhur İttifakı'nın toplamında bir erezyon varmış gibi göstersinler.'' sözleriyle değerlendirmelerde bulunması üzerine, MHP'nin gerçek oyu hakkında öngörülerde bulunan Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''Bu anket firmaları neden MHP’ye hiç hayırlı rüya görmezler? Ben bildim bileli anket firmalarının MHP'ye bir hayırlı rüya gördüğünü görmedim. Yüzde 9, yüzde 8, yüzde 9,2... bu yüzde 10'a çıkmaz. Kamuoyundaki algıyı görüyorum. En son düzenlenen Türk Gençliği Kurultayı ve Analar Bacılar Kurultayı'nda coşkuyu gördüm. İddia ediyorum. 2023 seçimlerinde MHP çok ciddi bir şekilde patlama yapacak. Bunu hep birlikte yaşayacağız.'' dedi.

 

MHP 2023 SEÇİMLERİNDE PATLAMA YAPACAK

 

MHP'nin oyunun anketlerde düşük gösterilmesi konusundaki değerlendirmelerine, 2023 seçimlerine yönelik öngörülerini de ekleyerek sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''Bu anket firmaları neden MHP’ye hiç hayırlı rüya görmezler! Sipariş mi vermiyor, Sayın Devlet Bahçeli! İddia ediyorum anket firmaları ne kadar gizlerse gizlesin 2023’de MHP patlama yapacak... Sipariş anketlere bakmayın siz! İstikamet o ki; 2023 seçimlerinde MHP’nin oy patlaması birilerini çok şaşırtacak. Ülkü Ocakları'nın Türk Gençliği kurultayı gösterdi ki; Z kuşağı değil, TÜRK KUŞAĞI Anaları, Bacıları ile hızla MHP’ye koşuyor. Hep beraber yaşayacağız!'' dedi.

 

Bir 1 kişi görseli olabilir

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gazeteci yazar, Osman Diyadin, MHP, gerçek oyu, konusunda tartışma, muhalifleri çıldırtacak, siyasi öngörü, 2023 seçimleri, yükselen Milliyetçilik, anket, firmalar
Yorumlar
Haber Yazılımı