Sağlık Bakanı Koca'dan Devlet Bahçeli'ye Teşekkür
Haber Detayı
14 Eylül 2020 - Pazartesi 22:22 Bu haber 11589 kez okundu
 
Sağlık Bakanı Koca'dan Devlet Bahçeli'ye Teşekkür
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür ettiğini açıkladı.
SİYASET Haberi
Sağlık Bakanı Koca'dan Devlet Bahçeli'ye Teşekkür

Coronavirüs salgınıyla mücadele edilirken kötümserlik salgınına karşı da uyanık olunması gerektiğini belirterek, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Sağlık çalışanlarının salgına karşı iyi mücadele ettiğini açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, birlik olunduğu taktirde Coronavirüse karşı yapılan mücadelede başarılı olacaklarını söyledi.

 

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA'DAN MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR 

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ''Sağlık Bakanımız muazzam bir dirayetle çalışıyor. Doktorlarımız, hemşirelerimiz, diğer tüm sağlık personelimiz fedakarlıkla görevlerini ifa ediyorlar. Onlara ne kadar şükran duysak azdır. Her şeyin en iyisine layık oldukları tartışma götürmez bir gerçektir.'' sözlerini sosyal medyadan paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada, ''Sayın Devlet Bahçeli’nin salgın ile mücadelemize verdikleri desteğe, hassasiyetlerine ve sağlık ordumuza gösterdikleri teveccühe teşekkür ediyorum. Bu mücadele ancak milletçe başarıya ulaşabilir. Birlik olup başaracağız.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sağlık Bakanı, Fahrettin Koca, Devlet Bahçeli, Coronavirüs, Covid 19, Sağlık çalışanları, başarılı, iyi çalışan, teşekkür etti
Yorumlar
Haber Yazılımı