Avşarlar Derneği'nden Kocaispir'e Eğitim Teşekkürü
Haber Detayı
14 Eylül 2020 - Pazartesi 19:03 Bu haber 4394 kez okundu
 
Avşarlar Derneği'nden Kocaispir'e Eğitim Teşekkürü
Avşarlar Derneği Başkanı Veysel Kokaçya, eğitim hizmetlerinden dolayı Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'e teşekkür etti.
ADANA HABERLERİ Haberi
Avşarlar Derneği'nden Kocaispir'e Eğitim Teşekkürü

Avşarlar Kültür ve Araştırma Derneği Başkanı ve MHP Yüreğir eski Belediye Meclis Üyesi Veysel Kokaçya, Coronavirüs salgını nedeniyle eğitimin aksamaması için e-Yüreğitim Youtube kanalını faaliyete geçirerek öğrencilere uzaktan eğitim hizmeti veren Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'e teşekkür etti.

 

YÜREĞİR BELEDİYE BAŞKANI KOCAİSPİR'İN AÇIKLAMASI

 

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Gençler, uzaktan eğitimde hepinize destek olmak için e-Yüreğitim Youtube kanalını sizin için faaliyete geçirdik. Sizleri alanında uzman öğretmenlerimize emanet edip şimdilik aranızdan çekiliyorum. İyi dersler.'' dedi.

 

AVŞARLAR DERNEĞİ BAŞKANI KOKAÇYA'DAN KOCAİSPİR'E TEŞEKKÜR 

 

Eğitime yaptığı katkılardan dolayı Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'i taktir eden Avşarlar Kültür ve Araştırma Derneği Başkanı ve MHP Yüreğir eski Belediye Meclis Üyesi Veysel Kokaçya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Cumhur İttifakı'nın Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Türkiye'de bir ilke imza attı. Tüm dünyanın ve Türkiye'nin coronavirüs salgınına karşı mücadele ettiği bir dönemde, alınan tedbirlerden dolayı eğitim almakta sıkıntı çeken İlçesinin çocuklarına eğitim hizmeti vermek için e-Yüreğitim Youtube kanalını faaliyete geçirdi. En iyi yatırım insana yapılan yatırımdır. Eğitime yapılan yardım kutsaldır. Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Kocaispir'i, çocuklarımızın eğitimi konusunda verdiği bu destekten dolayı Üyelerimiz ve İlçe halkımız adına taktir ediyor ve teşekkür ediyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim


  

Kaynak: Editör:
Etiketler: Avşarlar Derneği Başkanı, Veysel Kokaçya, Yüreğir Belediyesi, Fatih Mehmet Kocaispir, eğitim hizmeti, Yüreğitim Youtube kanalı
Yorumlar
Haber Yazılımı