Bakan Soylu'dan Anayasa Mahkemesi Başkanı'na Rest
Haber Detayı
14 Eylül 2020 - Pazartesi 16:11 Bu haber 6083 kez okundu
 
Bakan Soylu'dan Anayasa Mahkemesi Başkanı'na Rest
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'a adeta meydan okuyarak sokaklara çağırdı.
GÜNDEM Haberi
Bakan Soylu'dan Anayasa Mahkemesi Başkanı'na Rest

Ankara'da düzenlenen Toplumsal Olaylarda Müzakere Kursu'nun açılış törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Karayollarında toplantı ve gösteri düzenlenmemesi konusundaki kararı iptal eden Anayasa Mahkemesi'ne tepki göstererek, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'a adeta meydan okuyarak sokaklarda tek başına korumasız yolculuk yapmaya davet etti.

 

BEN KENDİ ARABAMLA TEK BAŞINA GİTMEYE VARIM SEN DE VAR MISIN?

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'a adeta meydan okuduğu çağrısında, ''Anayasa Mahkemesi, Karayollarında toplantı ve gösteri düzenlenmemesi konusundaki kararı iptal etti. Güvenlik soruşturmasını kaldırın diyorlar. FETÖ'cüler ve PKK'lılar girsin ne olacak? Anayasa Mahkemesi Başkanı'na çağrıda bulunuyorum. Madem özgür bir ülkeyiz, ana cadde ve sokaklarda özgürce yürüyüş hakkının ortadan kaldırılmasını geçen gün onayladınız. Polis koruması olmadan bisikletinle işe git gel bakalım. Tamamen herşey güvenlik altındaysa hadi git bakalım. Ben, kendi arabamla tek başına gitmeye varım sen de var mısın?" dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İçişleri Bakanı, Süleyman Soylu, Karayolları, iptal kararı, meydan okudu, anayasa Mahkemesi, güvenlik soruşturması
Yorumlar
Haber Yazılımı