MHP'li Sözlü: Esarete Mahal Verene mi Oy Verene mi Kızacağız?
Haber Detayı
15 Eylül 2020 - Salı 10:34 Bu haber 4343 kez okundu
 
MHP'li Sözlü: Esarete Mahal Verene mi Oy Verene mi Kızacağız?
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, esarete mahal verenlere mi yoksa oy verenlere mi kızılacağı konusundaki kararı halka bıraktı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü: Esarete Mahal Verene mi Oy Verene mi Kızacağız?

Atatürk'e Atatürk demek yerine Gazi Mustafa Kemal demeyi tercih ederek kendisini daha iyi hissettiğini söyleyen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na tepki gösteren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Atatürk'ün kurduğu partinin Atatürk diyemeyenlere esir olduğunu belirterek, gerçek Atatürkçülerin gerekeni mutlaka yerine getireceğini söyledi.

 

ESARETE MAHAL VERENLERE Mİ YOKSA OY VERENLERE Mİ KIZACAĞIZ?

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu ama Atatürk diyemeyenlere esir olmuş bir parti var ortada! Bu esarete mahal verenlere mi kızmalı yoksa sırf iktidar düşmanlığı yüzünden bu zihniyete oy verenlere mi? Gerçek Atatürkçüler elbet uyanacak ve üzerine düşen görevi mutlaka yerine getirecektir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, esarete mahal veren, oy veren, kime kızılacak, Mustafa Kemal, Atatürk, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı