Sağlık Bakanı Koca'dan Bayram Sonrası Tedbir Açıklaması
Haber Detayı
26 Mayıs 2020 - Salı 14:27 Bu haber 3661 kez okundu
 
Sağlık Bakanı Koca'dan Bayram Sonrası Tedbir Açıklaması
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ramazan Bayramından sonra coronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlerle ilgili açıklamalarda bulundu.
GÜNDEM Haberi
Sağlık Bakanı Koca'dan Bayram Sonrası Tedbir Açıklaması

Türkiye'de coronavirüs salgınına karşı dört aşamalı bir tedbir uygulandığı ve Ramazan Bayramından sonra normalleşme takviminin ikinci aşamasına geçileceği konuşulurken, sosyal medyadan coronavirüsle mücadelenin ikinci aşamasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gazeteci Candaş Tolga Işık'a yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramından sonra coronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlerin yumuşatılacağının sinyalini verdi.

 

RAMAZAN BAYRAMINDAN SONRA CORONAVİRÜS TEDBİRLERİNDE YUMUŞAMA SİNYALİ

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda, ''81 İlimizin Sağlık Müdürüyle bayram öncesi online bir toplantı yaptık. İl İl güncel gelişmeleri ve Koronavirüsle mücadelemizin ikinci dönemini istişare ettik. Ülkenin her noktasında yeni hayat tarzımız: Kontrollü Sosyal Hayat, hep birlikte tedbir. Koşulu: Maske + 1,5 metre Sosyal Mesafe. Bu yıl ailelerimizle birlikteydik. Gönüller bir olsa da, dostlardan maalesef yoksunduk. Yakında hayatı daha fazla paylaşacağız. Riskin daha da düşmesi, güçlü tedbirle mümkün. Yeni dönemde yeni ve güçlü tedbir, sosyal hayatta hep birlikte alınacak tedbirdir.'' diyerek, Ramazan Bayramından sonra coronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlerin yumuşatılacağının sinyalini verdi.

 

RAMAZAN BAYRAMINDAN SONRA TEDBİRLER SERT OLMAYACAK

 

Gazeteci Candaş Tolga Işık, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Ramazan Bayramından sonra uygulanacak tedbirlerle ilgili açıklamalarda bulunduğunu belirterek, ''Az önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile konuştum. 'Bayramdan sonra da tedbirli olmaya, gerekli önlemleri almaya devam edeceğiz ama bu tedbirler bayramdan önceki dönem kadar 'sert' olmayacak.' dedi.'' ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Fahrettin Koca, Bakan Koca, Sağlık Bakanlığ
Yorumlar
Haber Yazılımı