MHP'li Vahapoğlu'ndan Ali Babacan'a Net Sorular
Haber Detayı
26 Mayıs 2020 - Salı 11:57 Bu haber 2905 kez okundu
 
MHP'li Vahapoğlu'ndan Ali Babacan'a Net Sorular
MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı sert bir dille eleştirdi.
MHP Haberi
MHP'li Vahapoğlu'ndan Ali Babacan'a Net Sorular

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın sosyal medyadan paylaşılan sözlerine verdiği cevapta, Ali Babacan'ın vatandaşlardan ümidini keserek PKK ile Fetö'nün oylarına talip olduğunu belirterek, Ali Babacan'ın alın teriyle çalışarak didinerek bir yere gelip gelmediğini sordu.

 

ALİ BABACAN'IN SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞILAN SÖZLERİ

 

DEVA Partisi'nin sosyal medya hesabından Ali Babacan'ın sözleri paylaşılarak, ''Düşünce suçlularını hapisten çıkaracağız, düşünceyi özgür bırakacağız, hâkimlere talimat vermeyeceğiz, özgür yargıyı sağlayacağız. Kurumlarda kendi menfaatini düşünmeyen insanları göreve getireceğiz. Bazı partiler hakaret ve iftiradan besleniyor. Biz DEVA Partisi olarak bilek gücünden besleniyoruz, alın terinden besleniyoruz." denildi.

 

MHP'Lİ HİDAYET VAHAPOĞLU'NDAN ALİ BABACAN'A CEVAP

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın sözlerini sosyal medyadan paylaşarak verdiği cevapta, ''Daha dün bir bugün iki deniz bitti kara göründü anlaşılan. Vatandaştan ümidini kesince PKK ile Fetönün oyuna talip anlaşılan. Bay Ali Babacan'a soruyorum: Siyasette bilek gücü ne anlama geliyor? Dinine imanına hayatında alnın terleyerek bir iş yaptın mı? Ya da çalışarak didinerek bir yere geldin mi?'' dedi.

 

 
Daha dün bir bugün iki deniz bitti kara göründü anlaşılan. Vatandaştan ümidini kesince PKK ile Fetönün oyuna talip anlaşılan.
Tweeti Alıntıla
 
 
 
DEVA Partisi
 
@devapartisi
· 14s
Genel Başkanımız Ali Babacan: “Düşünce suçlularını hapisten çıkaracağız, düşünceyi özgür bırakacağız, hâkimlere talimat vermeyeceğiz, özgür yargıyı sağlayacağız. Kurumlarda kendi menfaatini düşünmeyen insanları göreve getireceğiz.” #AliBabacanAnlatıyor @AliBabacan
ÖÖ 2:50 · 26 May 2020·Twitter for iPhone
 
 
 
 
 
 
 
Bay Ali Babacan'a soruyorum -Siyasette bilek gücü ne anlama geliyor ? -Dinine imanına hayatında alnın terleyerek bir iş yaptın mı? Ya da çalışarak didinerek bir yere geldin mi?
Tweeti Alıntıla
 
 
 
DEVA Partisi
 
@devapartisi
· 15s
Genel Başkanımız Ali Babacan: “Bazı partiler hakaret ve iftiradan besleniyor. Biz DEVA Partisi olarak bilek gücünden besleniyoruz, alın terinden besleniyoruz." #AliBabacanAnlatıyor @AliBabacan
ÖÖ 3:06 · 26 May 2020·Twitter for iPhone
Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, MHP Haberleri, MHP Bursa
Yorumlar
Haber Yazılımı