Osman Diyadin'den Muhalif İttifaka Yönelik Yeni İddia
Haber Detayı
11 Temmuz 2022 - Pazartesi 21:11 Bu haber 3074 kez okundu
 
Osman Diyadin'den Muhalif İttifaka Yönelik Yeni İddia
Gazeteci yazar Osman Diyadin, Akşener'in ittifaktan ayrılacağı iddiaları üzerine 6'lı muhalif ittifak hakkında yeni iddialarda bulundu.
SİYASET Haberi
Osman Diyadin'den Muhalif İttifaka Yönelik Yeni İddia

İyi Parti'nin 6'lı muhalif ittifaktan ayrılacağını açıklayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya'nın iddiası siyasi gündemi sarsarken,  muhalif ittifak hakkında son siyasi kulisleri açıklayan Gazeteci yazar Osman Diyadin, 6'lı muhalif ittifakta bulunan sağ kökenli dört siyasi parti'nin Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda anlaştığını söyledi.

 

MHP BAYRAM GÜNDEMİNE TAMAMEN HAKİM OLDU

 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın üzerinde ''Denizlerdeki Misak-ı Millimiz'' yazan Mavi Vatan haritasını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye hediye etmesi ve MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan'ın CHP heyeti ile tartışması konularıyla bayramlaşma ziyaretleri gündemine damga vuran MHP, İyi Parti hakkında konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya'nın açıklamalarıyla bayram gündemine tamamen hakim olmuştu.

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya'nın, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı muhalif ittifaktan ayrılacağına yönelik iddiası gündemdeki sıcaklığını korurken, 6'lı muhalif ittifakın geleceğiyle ilgili bir iddia da Gazeteci yazar Osman Diyadin'den geldi.

 

MHP'Lİ KARAKAYA'NIN AKŞENER HAKKINDAKİ İDDİASI

 

Ak Parti heyeti ile bayramlaşırken İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı muhalif ittifaktan ayrılacağını ileri süren MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, ''40 yıldır terörle mücadele eden Türkiye, terör yüzünden hem çok insanını kaybetti hem de ekonomik olarak 2 trilyon dolar zarara uğradı. Teröre harcanan para ekonomide kalsaydı, Türkiye'nin durumu farklı olurdu. HDP ise utanmadan ekonomik sıkıntılardan bahsediyor. Halkın HDP'ye ve bir şekilde onlarla işbirliği yapanlara tepkisi olmayacak mı? Bir ufku olmayan Millet ittifakı cenahında 6'lı masanın durumunun ne olacağı belli değildir. CHP'nin HDP ile olan iş birliğinin, İyi Parti'ye oy verecek kesimde ciddi bir rahatsızlık oluşturduğu halk arasında konuşuluyor. 'Peki ne olacak' diye sorduğumuzda 'Meral hanım 6'lı masaya iyi bir iyilik yapacak, o yapıdan ayrılacak' şeklinde çok ciddi söylemler var. Aday bulmadan herhalde başka şeyler olacağa benziyor.'' dedi.

 

OSMAN DİYADİN'DEN 6'LI MUHALİF İTTİFAKIN GELECEĞİ HAKKINDA AÇIKLAMA

 

İyi Parti'nin 6'lı muhalif ittifaktan ayrılacağını açıklayan MHP'li Mevlüt Karakaya'nın iddiası siyasi gündemi sarsarken, 6'lı muhalif ittifakta bulunan sağ kökenli dört siyasi parti'nin CHP ve DP'den habersiz Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda anlaştığı iddiaları ortaya atıldı.

 

Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda 6'lı muhalif ittifak cenahında yaşanan son siyasi kulisleri sosyal medya hesabından duyuran Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''Abdullah Gül için düğmeye bastılar. İmamoğlu aut! Kılıçdaroğlu’da yakında aut. Akşener, Davutoğlu, Karamollaoğlu ve Babacan’ın 'Ülkeyi parlamenter sisteme onunla getiririz' diyerek gizlice Abdullah Gül isminde anlaştığı iddia ediliyor. Bayram sonrasına dikkat! Bir ABD/İngiliz projesi!'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gazeteci yazar, Osman Diyadin, muhalif ittifak, bulunan, sağ kökenli, dört siyasi parti, Cumhurbaşkanı adaylığı, konusunda anlaştı, kopmalar, ittifaklar, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı