MHP'li Karakaya: Akşener 6'lı Masaya Bir İyilik Yapacak
Haber Detayı
10 Temmuz 2022 - Pazar 21:07 Bu haber 3860 kez okundu
 
MHP'li Karakaya: Akşener 6'lı Masaya Bir İyilik Yapacak
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Meral Akşener'in 6'lı muhalif ittifaka bir iyilik yapacağını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Karakaya: Akşener 6'lı Masaya Bir İyilik Yapacak

Kurban Bayramı nedeniyle sekiz siyasi parti heyetini MHP Genel Merkezi'nde hazır olan beraberindeki heyet ile birlikte kabul eden MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, Ak Parti heyeti ile bayramlaşırken yaptığı açıklamada, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı muhalif ittifaka bir iyilik yapacağını söyledi.

 

KORONAVİRÜS SALGINI SONRASI İLK YÜZ YÜZE BAYRAMLAŞMA

 

Koronavirüs salgını nedeniyle tüm siyasi partiler gibi iki yıldır yüz yüze Bayramlaşma programı gerçekleştiremeyen MHP Genel Merkezi, salgın sonrası ilk gerçekleşecek olan yüz yüze Bayramlaşma programı kapsamında, DSP, Ak Parti, BBP, Türkiye Değişim Partisi, Yeniden Refah Partisi, Saadet Partisi, CHP ve Memleket Partisi heyetleri ile bayramlaştı.

 

MHP VE AK PARTİ HEYETLERİNİN BAYRAMLAŞMASI

 

Sekiz siyasi parti heyetini Genel Merkez'de kabul eden MHP Heyetinde, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP MYK Üyesi Necmi Yıldırım ve MHP Genel Başkan Başdanışmanı Merve Menekşe yer aldı. Ak Parti heyetinde ise Ak Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Ak Parti Ankara Milletvekili Arife Düzgün Polat, Ak Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Betül Gümrük ve Ak Parti Gençlik Kolları MYK Üyesi Osman Nuri Anbarkaya yer aldı.

 

MHP'Lİ KARAKAYA: AKŞENER 6'LI MASAYA BİR İYİLİK YAPACAK

 

Ak Parti heyeti ile bayramlaşırken İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı muhalif ittifaktan ayrılacağını ileri süren MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, ''40 yıldır terörle mücadele eden Türkiye, terör yüzünden hem çok insanını kaybetti hem de ekonomik zarara uğradı. Bazı yetkililerin verdiği rakamlara göre, terörle mücadelenin ekonomik maliyeti 2 trilyon dolar civarında. Bu para,  Türkiye ekonomisinin içerisinde kalmış olsaydı acaba sonuç ne olurdu? FETÖ'nün de ülkeye ekonomik bir maliyeti var. Bunun için artık terörün kökü kazınmalı.  HDP ve onların yetkilileri kürsüye çıktıklarında utanmadan arlanmadan köylünün, çiftçinin, esnafın, memurun sıkıntılarından bahsedip, gençlerin işsizliğini öne sürerek, sözüm ona siyaset yapmaya çalışıyor. Halkın HDP ile bir şekilde işbirliği yapanlara tepkisi olmayacak mı? Bir ufku olmayan Millet ittifakı cenahında 6'lı masanın durumunun ne olacağı belli değildir. CHP'nin HDP ile olan iş birliğinin, İyi Parti'ye oy verecek kesimde ciddi bir rahatsızlık oluşturduğu halk arasında konuşuluyor. 'Peki ne olacak' diye sorduğumuzda 'Meral hanım 6'lı masaya iyi bir iyilik yapacak, o yapıdan ayrılacak' şeklinde çok ciddi söylemler var. Aday bulmadan herhalde başka şeyler olacağa benziyor.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Mevlüt Karakaya, muhalif ittifak, bir iyilik, yapacak, ayrılacak, dağılacaklar, Ak Parti, MHP, ittifaklar, 2023 seçimi
Yorumlar
Haber Yazılımı