Osman Diyadin'den Bahçeli'ye Teşekkür Eden Özdil Yorumu
Haber Detayı
16 Eylül 2021 - Perşembe 10:56 Bu haber 3165 kez okundu
 
Osman Diyadin'den Bahçeli'ye Teşekkür Eden Özdil Yorumu
Gazeteci yazar Osman Diyadin, Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'in MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye teşekkür edişi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
Osman Diyadin'den Bahçeli'ye Teşekkür Eden Özdil Yorumu

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'in, kendisinin cenaze namazının kılınmamasını isteyen Mil-Diyanet Sen'e tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür edişini değerlendiren Gazeteci yazar Osman Diyadin, 'Bir gün Devlet Bahçeli'den özür dileyeceksiniz'' başlığıyla kaleme aldığı yazısına atıfta bulunarak, adı gibi Devlet olan MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin kim olduğunu anlayamayanların, artık anlamaya başladığını söyledi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ YILMAZ ÖZDİL HAKKINDA NE DEDİ?

 

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a kötü söz söyleyen Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'in cenaze namazının kılınmamasını isteyen Mil-Diyanet Sen'e tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İnanç, mezhep, etnik aidiyet, dil ve köken gerilimlerini körükleyenlerin ateşle oynadığını, Diyanet'i ve laikliği eş zamanlı olarak tartışmaya başlayanların Türkiye'yi yıkmaya çalışanlara koz verdiğini ve bu karanlık tünelden acilen çıkılması gerektiğini belirterek, ''Camilerimizin, mescitlerimizin, cemevlerimizin sahte anlaşmazlıkların ve sanal ihtilafların merkez üssü haline getirilmesi ağır bir vebaldir. Onun ölüsü camiye girmemeli, bunun cenaze namazı kılınmamalı çağrıları Allah’ın rahmet ve merhametiyle ters düşmektir. Elbette böylesi bir tablonun sonu uçurum, sonucu felakettir. En iyisini hakkıyla bilen Cenab-ı Allah’tır. Din değiştirmedikten ve bazı haller zuhur etmedikten sonra bir Müslüman’ın ölüsüne veya dirisine nasıl yaklaşılacağı, nasıl davranılacağı bellidir. Sevmediğimiz birisinin Camiye sokulmasına, cenaze namazının kılınmasına itiraz etmek demek Türk ve İslam düşmanlarının oyununa gelmek demektir. Düşüncesini, fikriyatını, fiillerini, söylediklerini, yazdıklarını tasvip etmediğimiz her insanın, insan olmaktan kaynaklanan hakları vardır ve herkes bu haklara saygıyla mesuldür. Allah indinde üstünlük takvadadır, kalpleri bilen ve gören yalnızca Allah’tır.'' demişti.

 

YILMAZ ÖDİL'DEN MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR

 

Mil-Diyanet Sen'in kendisinin cenaze namazının kılınmamasını istemesine, muhalefetin bile sustuğu bir ortamda genel inanış ve prensipler çerçevesinde itiraz eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür eden Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sorumlu makamların ve sözde muhalefetin masanın altına saklandığı şu karanlık dönemde, cellat naralarına hak ettikleri cevabı veren MHP lideri sayın Devlet Bahçeli’ye yurttaş olarak teşekkür ederim.'' dedi.

 

OSMAN DİYADİN'DEN YILMAZ ÖZDİL'İN TEŞEKKÜR EDİŞİNE DEĞERLENDİRME

 

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür edişini, 'Bir gün Devlet Bahçeli'den özür dileyeceksiniz'' başlığıyla kaleme aldığı yazısına atıfta bulunarak değerlendiren Gazeteci yazar Osman Diyadin, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yılmaz Özdil Devlet Bahçeli'ye teşekkür etmiş!.. Peki ben yakın tarihte ne yazmıştım! Ama bugün ama yarın; Bir gün Devlet Bahçeli'den özür dileyeceksiniz!.. Çünkü onu hala tanıyamamışsınız... Adı üzerinde o 'Devlet'. Anladınız mı şimdi Devlet Bahçeli’nin kim olduğunu!.. Adamdır adam! Devlettir devlet! Onun ufkuna, onun duruşuna, onun milli ve manevi değerlere sahip çıkışına, onun dik duruşuna ulaşmak herkese nasip olmaz!'' dedi.

 

OSMAN DİYADİN'İN HATIRLATTIĞI, 'BİR GÜN DEVLET BAHÇELİ'DEN ÖZÜR DİLEYECEKSİNİZ' YAZISI

Resim

 

Bir 1 kişi görseli olabilir

 

Resim
 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gazeteci yazar Osman Diyadin, MHP, Devlet Bahçeli, Yılmaz Özdil, cenaze namazı, kılınmaması tartışması, Diyanet, teşekkür etti, özür dileyecek, adı gibi Devlet
Yorumlar
Haber Yazılımı